|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Säljsupport / Merchandiser Elg...

banner01banner02banner03banner04

Säljsupport / Merchandiser Elgrossister


Schneider Electric söker en ny talang som vill vara med och utveckla vår starka närvara på den svenska elgrossist marknaden. Därför söker vi nu en Säljsupport/Merchandiser med placering i södra Sverige


Som Säljsupport/Merchandiser jobbar du dagligen ute i elgrossistbutikerna på regionen med löpande underhåll som plock och påfyllnad av våra produkter och produktexponeringar i butiken. Du jobbar aktivt med att utveckla vårt sortiment i butiken genom att föreslå och sälja in nya produkter och jobba med ombyggnationer. Du ansvarar för placering av instore material för varumärkesprofilering och kundinformation. En viktig del i arbetet är att löpande utbilda och informera butikens personal om våra produkter och lösningar. Du deltar och bokar även kundevent som frukostmöten, lunchträffar och minimässor. Din kunskap och lyhördhet om butikens och kundernas behov är viktig kunskap för att utveckla vårt erbjudande till marknaden.

Till ditt stöd har du en stark produkt, marknadsorganisation och du kommer jobba nära dina säljande kollegor på regionen.


Tjänsten är placerad i Lund och regionen omfattar Småland, Skåne, Blekinge och södra Halland. Tjänsten innebär resande och en del övernattningar och du kommer större delen av veckan arbeta ute i butik.


Vi söker dig!
För att lyckas i denna roll har du som lägst en gymnasieutbildning. Kunskap om El och elmaterial för elinstallationer är ett krav. Vi tror att du tidigare har jobbat hos en el-material leverantör, elgrossist, elinstallatör eller liknande med en säljande och servande roll. Körkort är ett krav och vi vill även att du har kunskaper i det engelska språket samt Officepaketet.

För att trivas hos oss tror vi att du är en driven och noggrann person som trivs med mötet med kunden. Du föredrar att vara ute på fält, men inser vikten av att sköta den löpande administrationen i en digitalicerad miljö. Vidare tror vi att du har en säljande personlighet, är serviceinriktad och ständigt söker nya vägar till att möta och överträffa våra kunders förväntningar.


Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

 
Kontaktpersoner

Har du frågor om tjänsten så ring gärna Mikael Magnér, rekryterande chef, 0722 277 263 och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Liselott Wigstrand Tuvesson på tfn 0725 200 797.

 

Ansökan
Är du beredd att påbörja en spännande resa hos oss? Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse så snart som möjligt. Läs gärna mer om oss och ansök tjänsten viawww.schneider-electric.se/jobb


Varmt välkommen med din ansökan!
 
Schneider Electric kallar vi det Life is ON, läs mer på www.schneider-electric.se/jobb
 

Additional Information:

 • Travel Percentage: 50%

Jobbeskrivning

 • Företag:Schneider Electric
 • Placering:LundSKÅ
 • Anställningsform:Heltid Tillsvidare
 • Kategori:Försäljning/Affärsutveckling
 • Yrkesroller:Fältsäljare
  Övrigt: Försäljning/Affärsutveckling
 • Karriärnivå:Ingångsnivå
 • Referensnr:003ZHX

Följ oss på:

 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Instagram
 • SeTv

Om Schneider Electric:

Schneider Electric är en ledande specialist inom digital utveckling av energihantering och automation i hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Med närvaro i över 100 länder är Schneider Electric världens ledande företag inom energihantering - mellanspänning, lågspänning, avbrottsfri kraft och automationssystem. Vi erbjuder integrerade lösningar som effektivt kombinerar energi, automation och mjukvara. I vårt globala ekosystem samarbetar vi i vår öppna plattform med ett stort nätverk av partners, systemintegratörer och utvecklare för att leverera realtidskontroll och optimala lösningar. Vi tror att alla fantastiska medarbetare och partners gör Schneider till ett fantastiskt företag. Vårt engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet säkerställer att "Life is On” är överallt och för alla.
www.schneider-electric.se