|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Säljare till OrboTech

 
 
 

Specialister på rekrytering
inom sälj- och marknad

 

Vill du representera ett av de mest innovativa och expansiva företagen inom städbranschen med en unik produktportfölj?
Det prisbelönade företaget, OrboTech Sweden söker nu en

Säljare till Norrland

Jobbet:
Du bearbetar Västernorrland, Jämtland, Västerbotten och Norrbotten och kan utgå från huvudkontoret i Sundsvall eller från din bostad som ligger inom ditt säljdistrikt.
Som distriktstäljare ansvarar du för hela säljprocessen. Då Norrland är ett expansivt och prioriterat distrikt kommer du att ha stort fokus på nykundsbearbetning. Du kommer att arbeta med att sälja in innovativa och miljövänliga lösningar ur OrboTechs produktportfölj till städbolag, hotell, restauranger, industrier, kommuner, idrottsanläggningar med flera. Du kommer bl.a. vända dig till arbetsledare, inköpare, driftschefer, housekeeping-managers samt kommunernas städchefer. Du kommer att utföra fysiska kundmöten där du kan identifiera kundens behov samt presentera och demonstrera OrboTechs produkter och lösningar på plats. Till din hjälp får du framtagna kundlistor och ram-avtal med betydande aktörer, en gedigen introduktionsutbildning samt hjälpsamma kollegor med stor erfarenhet och servicetekniker. 

Profilen:
För att vara framgångsrik hos OrboTech krävs att du har starkt eget driv, en tydlig ambition att uppnå resultat och kanske viktigast av allt, en positiv inställning. Vi ser gärna att du som person är social, nyfiken och har en äkta vilja att lära dig nya saker varje dag. Vi tror att du som söker är en stark relationsbyggare som är både lyhörd och orädd. Det är viktigt att jobbet är roligt och du ska vilja vara med på OrboTechs expansiva resa mot att fortsätta och förändra branschen.

"Målsättningen för OrboTech Sweden är att verkligen göra skillnad.– Det är framför allt kundernas respons som driver oss. OrboTech Sweden ska inte vara ett företag som följer efter andra. Vi ser en utmaning och en spänning i att göra skillnad och idag har vi fyra unika produkter av världsklass. Vi vet att de ligger i framkant inom respektive städnisch: golvvård, inventarievård och dagligt golvstäd" 
- Mats Johansson, VD.

 


OrboTech erbjuder:

  • En viktig roll i branschens mest spännande bolag
  • En prisbelönad och innovativ produktportfölj
  • Passionerade kollegor, som en del av ett vinnande team
  • Möjlighet att utveckla din egen roll och din lön
  • Mycket frihet under ansvar
  • Förmånliga villkor och tjänstebil

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet inom uppsökande försäljning, med god vana av nykundsbearbetning.
  • Tidigare erfarenhet inom branschen är ett plus men absolut inget krav.
  • Innehavande av B-körkort

Känner du igen dig i profilen och låter jobbet som precis den utmaning du söker? Skicka då din ansökan så snart som möjligt. Urvalet kommer att ske löpande.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anton Johansson, Försäljningsansvarig på OrboTech: 08-505 884 03.

OrboTech Sweden AB importerar och säljer multistädmaskinen Orbot i Norden och tillhandahåller städkonceptet UltraH2O by OrboTech, ett ultrarent vatten som rengör effektivt helt utan kemikalier. OrboTech är även svensk generalagent för i-mop, en prisbelönt golvstädmaskin som utsetts till årets innovation inom städbranschen i ett flertal länder, samt det unika städsystemet Rekola.

 

OrboTech - Företagspresentation

Nyckelord: Distriktsäljare, sälj, försäljare, försäljning, account manager, AM, key account manager, KAM, b2b, sales, städmaskiner, norrlans, sundsvall, ultrarent vatten, utesäljare, fältsäljare, area manager, area sales manager, regionsäljare, konsulent, säljkonsulent
Ansök här