|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Säljare till 7-Eleven på Norrt...

Reitan Profile

Säljare till 7-Eleven på Norrtullsgatan i Stockholm

Världens största kedja av convenience stores söker nya säljare
För oss är service god, snabb och enkel mat. En nybakad bulle, en glass i farten, en fräsch lunch som är lätt att äta. Gärna nya trender, bara de går att servera så att kunderna blir nöjda. Vi kallar det Foodvenience, tillgänglig god mat. Men servicen är inte bara mat, den är helt enkelt det som behövs just nu. Ofta är det en kopp kaffe, men det kan lika gärna vara en bra tidning eller nya batterier. Du finns där med smarta lösningar och ett leende.
 
Rollen som säljare
Din viktigaste uppgift som säljare är att ge bästa möjliga service till våra kunder. I det ansvaret ligger allt ifrån kassaarbete, bakning, varuhantering till städning. Som person är du handlingskraftig, positiv och offensiv. Du har god känsla för teamwork och gillar ett högt tempo.
 
Dina erfarenheter
Du har fyllt 18 år och har gått i gymnasiet och pratar och skriver svenska. Du gillar att ha det rent och fräscht omkring dig och du är stresstålig och villig att jobba varierande tider. Vi ser även att du kan lämna referenser från 2 personer.
 
Kontakt/mer info
Skicka din ansökan till mejl: 711se4719133@7-eleven.se. Märk mejlet med ansökan säljare. Tjänsterna är på deltid. Dina arbetstider kommer variera. Lön enligt Handels avtal.
Varmt välkommen!
GO. EAT. PLAY. är vårt sätt att se på världen. Läs mer om det, 7-Eleven, Reitan Convenience på 7-Eleven.se
 
Varje enskild 7-Eleven drivs i dag av franchisetagare som själva ansvarar för rekrytering till sina butiker. Det är franchisetagarens aktiebolag som blir din eventuella arbetsgivare. Kontakta butiken för frågor gällande tjänsten.
 
Reitan Convenience Sweden AB är sedan 2004 franchisegivare inom koncepten Pressbyrån och 7-Eleven och har idag verksamhet genom cirka 500 butiker runt om i landet. Reitan Convenience Sweden har även sedan 2008, ett samarbetsavtal med Shell/St1 vilket innebär att Reitan Convenience ansvarar för driften på över 100 bensinstationer under varumärket 7-Eleven. I Sverige omsätter bolaget ca 5 miljarder svenska kronor och har ca 4 500 sysselsatta. Reitan Convenience Sweden AB har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2015 av Great Place to Work.

Reitan Convenience Sweden är en del av Reitan Convenience AS som även omfattar Narvesen i Norge och Lettland, 7-Eleven i Norge och Danmark, R-kioski i Finland Estland och Litauen samt Lietuvos Spauda i Litauen. Reitan Convenience har en marknadsledande position i alla dessa länder.

Reitan Convenience ledare är Johannes Sangnes. För mer information om koncernen besök www.reitangruppen.no
Serviges BastaServiges Basta1
Apply Now