|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Säljare med KAM-ansvar till En...

 
 
 

Säljare med KAM-ansvar till Energiföretaget SEBAB

Tjänstebeskrivning
Är du en driven, ansvarstagande person med erfarenhet av tekniskt sälj? SEBAB söker nu en Teknisk Säljare med KAM-ansvar med utgångsplacering Malmö.

Som Säljare med KAM-ansvar på SEBAB ansvarar du för att vårda relationer med dina kunder samt utveckla samarbetet och öka försäljningen. I rollen som KAM säljare måste du vara bra på att bygga och bevara relationer samt vara fylld av energi! Dina främsta arbetsuppgifter blir att inom lågspänning och mellanspänning sälja kompletta kraftanläggningar såväl som enskilda centraler, ställverk och transformatorer. Arbetsmetoderna består av dagliga telefonkontakter och kundbesök hos byggentreprenörer, fastighetsägare, elinstallatörer, elgrossister och elkonsulter. Teknisk support och projektstöd får du av dina kollegor på kontoret i Malmö.

Tjänsten passar dig som vill arbeta i en växande organisation med högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter.

Krav på person
Vi söker dig som har det rätta drivet och inställningen, hos oss på SEBAB så jobbar man hårt och belönas för det.

Vi ser även att du stämmer in på följande:

• Du har erfarenhet av tekniskt sälj, gärna inom el

• Du är driven, självgående och bra på att planera ditt arbete

• Du är organiserad och gillar att ha koll på siffror och kostnader

• Du innehar B-körkort

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Säljare.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Plats: Malmö med hela Skåne som distrikt

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Karolina Björkander Christensen på 073-353 75 39. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
SEBAB:s verksamhet består av försäljning, projektledning, konstruktion och montage av produkter inom elkraft och eldistribution sedan 1987. Huvudkontor, lager och verkstad ligger i moderna lokaler i Malmö. SEBAB omsatte 2016 ca 90 Mkr och har omkring 40 anställda. SEBAB representerar europeiska ledande tillverkare med en unik bredd av agenturer på den skandinaviska marknaden och erbjuder flexibla lösningar samt spetskompetens förenat med korta leveranstider.

Sökord: KAM, AM, säljare, key account manager, account manager, sälj, fältsäljare

Publiceringsdatum: 2017-11-20