|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Säljare / Account Manager / Tr...

 
 
 
banner

Säljare / Account Manager / Transportsäljare

Har du erfarenhet av försäljning inom transportbranschen och vill ta nästa steg i karriären? Vi letar efter dig som brinner för affären och att bygga långsiktiga kundrelationer.

Om företaget

DB Schenker producerar och marknadsför transport- och logistiktjänster som möter högt ställda krav på kvalitet, effektivitet, enkelhet och miljöansvar. I Sverige erbjuder Schenker landtransporter på väg och järnväg, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster och lager- och logistiklösningar. Bravura rekryterar nu för DB Schenkers räkning en ny säljare inom Multimodal Solutions där basen är järnvägstransport. I rollen får du möjlighet att sälja stabil, säker och miljövänlig transport i en koncern som verkar världen över. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos DB Schenker och du omfattas av företagets förmåner.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare äger du kundansvaret och ansvarar själv för att utveckla både den produkt du säljer samt unika kundlösningar. Dina kunder är mellanstora och stora bolag i Sverige och Centraleuropa som har eller vill ha järnvägs- och intermodala transportlösningar inom Europa. Du säljer direkt till slutkund vilket du har erfarenhet av att göra sedan tidigare. I rollen arbetar du både med befintliga kunder och med nyförsäljning. I tjänsten ingår resor, huvudsakligen inom Sverige, men även ett par resor per år utomlands.

Formella krav

• Arbetslivserfarenhet från försäljning inom transportbranschen där du arbetat mot slutkund
• Erfarenhet av att arbeta i internationell miljö med internationella kontakter är meriterande
• Flytande i svenska och engelska i tal och i skrift
• Kunskaper i tyska eller franska är meriterande

Vi söker dig som har god affärsförståelse och förmåga att anpassa dig efter kontaktperson, då du arbetar i en internationell miljö och med personer inom olika yrkesgrupper. Du har en god social kompetens och strävar efter att bygga långsiktiga relationer i ditt arbete. Vidare söker vi dig som driver ditt arbete framåt självständigt och tar initiativ till förbättringar och nya idéer när du ser potential i nya lösningar. Utifrån tjänstens karaktär tror vi också att du är resultatinriktad, nyfiken och brinner för affären.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Schenker, försäljning, sälj, internationellt, Europa, Malmö, transport, logistik, heltid, säljare, account manager, bil, biltransport, sjö, sjötransport, rail, tåg, trafik, utesäljare, tyska, franska

Ansök härTillbaka