|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Säljande transportledare

 
 
 
PEAB logo
Swerock är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är cirka 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 950. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Säljande transportledare

Drivs du av att göra affärer, skapa varaktiga relationer och har erfarenhet inom transport- och maskinbranschen?

Swerock/Cliffton växer och vi behöver förstärka vårt team med en säljande transportledare till Hallandsområdet!

Om tjänsten

Vi är ett personligt företag som strävar efter att arbeta nära våra samarbetspartners. I din roll som säljare är du vår kontaktperson utåt och har kontinuerlig kontakt med såväl befintliga som framtida kunder. Du identifierar utvecklingsmöjligheter, bevakar marknaden samt utformar offerter och tecknar avtal.

Rollen som säljande transportledare innebär även att du vid behov stöttar upp transportledningen på kontoret i Halmstad.  

Vi söker dig som vill erbjuda kostnadseffektiva och miljöriktiga lösningar med fokus på kvalité och service samt dra nytta av Swerocks samlade resurser.

Kravprofil

Vi ser gärna att du har kunskap om transport- och maskinbranschen samt har erfarenhet av försäljning. Du har ett brett kontaktnät, är drivande och har engagemang för att göra affärer och skapa varaktiga relationer.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

2018-02-04

Arbetsplats/placeringsort:

Halmstad

Kontaktpersoner:

Håkan Lundahl, arbetschef

mob: 0733-847300

Sök tjänsten