|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Säljande konsultchef i Halmsta...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Halmstad
Bransch
Ledning/Management
Referensnr
7177
Kontaktinformation
Marie Sandvall
marie.sandvall@maxkompetens.se

Säljande konsultchef i Halmstad

 

Maxkompetens
Dina arbetsuppgifter
Vi växer i regionen och behöver din hjälp.
Motiveras du av att göra affärer? Tycker du om att arbeta med människor och är bra på att skapa och utveckla relationer? Maxkompetens i Halmstad söker nu en säljande konsultchef med uppgift att sälja in uppdrag hos befintliga och nya kunder. Som konsultchef är du ansvarig för att driva och utveckla befintliga och nya kundrelationer.
Du tillsätter konsulter på de uppdrag du säljer in vilket innebär att du genomför intervjuer och rekryterar personal till vår bemanningsverksamhet. Du matchar rätt profil till rätt uppdrag i rätt tid och sköter bemanningsplanering ute hos våra kunder. Du har fullt personalansvar för konsulterna och med ett gott och tydligt ledarskap ser du till att de har full beläggning. Du driver lön- och utvecklingssamtal samt administrerar uppdrag.

Din profil
Vi ser helst att du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter från bemannings- alternativt rekryteringsbranschen. Har du själv en bakgrund som konsult är det meriterande liksom tidigare personalansvar. Arbetet kräver datavana med mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt i det svenska och engelska språket, såväl i tal och skrift. B-körkort fordras. Erfarenhet i affärssystemet Intelliplan är meriterande men inget krav.

Du är affärsinriktad och lyhörd med god förmåga att kunna anpassa erbjudanden mot kundens behov och önskemål. Vi ser att du har lätt för att kommunicera och utrycka dig väl, såväl muntligt som skriftligt. För att lyckas i tjänsten krävs att du har ett starkt eget inre driv, är resultatinriktad och engagerad med en vilja och intresse för kundanpassade lösningar. Som person är du kreativ, orädd och har en förmåga att skapa lösningar. Engagemang och driv är avgörande egenskaper för att du ska lyckas som konsultchef hos oss.

Vikten av personlighet är ytterst viktig för att passa in och trivas i vårt härliga gäng.

Sista ansökningsdag
Vill du bli en del av oss? Sök idag! Urval sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse, dock med sikte på så tidig start som möjligt.

Start: Enligt överenskommelse.
Placering: Halmstad
Lön: Fast lön + provision

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 750 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb