|

Ta emot liknande jobb via mejl för

SÖKES: GROWTH HACKER

SÖKES: GROWTH HACKER

Är du en tillväxtälskande teknisk marknadsförare?

Perfekt, då är det dig vi letar efter! Checka av listan nedan, fundera på varför du vill hjälpa oss ta vår tillväxt och försäljning till nya höjder och skicka in din ansökan. Ses snart!

Listan

Du gillar:

·         Marknadsföring & teknik. Helst i kombination.

·         Testa saker. Allt från nya idéer till beprövade tekniker.

·         Siffror. Vrida och vända på siffror. Hitta mönster och påverka siffror.

·         Business. Påverka den där sista raden.

·         Att ha riktigt kul på jobbet!

Var det allt?

Japp. Vi hade kunnat göra en traditionell lång lista bestående av tekniska färdigheter (HTML, CSS, Javascript, SEO, SEM (kanske lite Python & SQL också?)), verktyg bra att ha i portföljen (Google Analytics, Adwords, Tag Manager, Optimizely, Keen, Zapier, Adobe-familjen, Segment, Intercom) och typiska Growth-buzzwords (CRO, CAC, ROI, LTV, A/B-test, Funnels, NPS, m.fl.). Men vi tänker att så länge du är riktigt nyfiken och gillar att lära dig nya saker så spelar det mindre roll. Givetvis har du koll på en del, men det viktigaste är att du helt enkelt är en skön person.

Vilka kommer du att jobba med?

Du kommer jobba i growth hacking-teamet, som är en del av marknads- och produktavdelningen. På marknad är vi idag ett gäng härliga och ödmjuka(?) personer; våra growth hackers Fredrik, Emma, Adam och Erik som kompletteras av Jennie, Kristin, Kajsa och Lars. Vi brukar säga att på Lundalogik får du inte bara kollegor, du får vänner också (vare sig du vill eller inte). Räkna med en eller annan AW, whiskyklubb, filmkväll och lunchträning framöver.

Som med allt annat på Lundalogik (utveckling, sälj, konsulting) så gör vi nästan all marknadsföring helt på egen hand (som en liten reklambyrå). Det ger möjligheten att jobba projekt- och kampanjbaserat och att testa lite galna saker då och då. Om det inte funkar, så vet vi det. På så vis bygger vi också upp massa kunskap internt och blir ännu bättre. Själv är bäste dräng heter det ju.

Fortfarande nyfiken?

Bra, här kan du läsa lite mer om hur det är att jobba på Lundalogik:

·         Om oss (den korta historien om Lundalogik) »

·         Våra fantastiska medarbetare, och kanske dina framtida kollegor? »

·         Och såklart, varför du skulle vilja jobba här »

Hur ser anställningen ut?

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning och placering i Lund.

Har du sökt än?

Gör det direkt! Vi intervjuar löpande och anställer så fort vi hittat vår nya growth-stjärna! Skicka in din ansökan genom vår ansökningsportal ASAP »


Vilka är Lundalogik?

På Lundalogik älskar vi CRM! I över 25 år har vi levt för att hjälpa företag att nå bättre resultat med hjälp av användarvänliga CRM-lösningar som vi själva utvecklar, säljer och supportar. Lundalogik grundades av tre entreprenörs-drivna studenter i Lund år 1990. Vi har 6 kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Idag är vi över 165 kollegor och är en av Nordens största CRM-leverantörer.
Läs mer om Lundalogik här »

Ansök här