|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Rewards Consultant

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Willis Towers Watson-jobb  Dela jobbRapportera denna annons

Rewards Consultant

Willis Towers Watson är en ledande global riskrådgivare och försäkringsförmedlare. Med rötter tillbaka till 1828 verkar Willis Towers Watson idag på samtliga kontinenter med mer än 40 000 anställda i 140 länder. Våra rådgivare är specialister inom operationella-, lednings-, och personrisker och har erfarenhet från alla branschsegment och verksamhetsområden – över hela världen.

I Sverige har vi varit verksamma sedan 1979 och är idag ca 180 medarbetare fördelade mellan våra kontor i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö och Karlstad. Tillsammans med vårt systerföretag Max Matthiessen är Willis Towers Watson nordens största risk- och försäkringsrådgivare.

Talent & Rewards-verksamheten in om Willis Towers Watson kombinerar rådgivning, data och system/mjukvara för att erbjuda kunder relevanta helhetslösningar som hjälper dem med deras mest komplexa personalrelaterade utmaningar. Vi hjälper våra kunder att realisera framgång via sina medarbetare.

Inom Talent & Rewards globalt har vi 2300 kollegor och i Stockholm jobbar 10 av dem.

Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team med placering på kontoret i Stockholm.

I Stockholm är vi ett drivet och engagerat team som representerar vår verksamhet i Norden. Vi har stor kompetens och mycket erfarenhet av att jobba med våra kunder i uppdrag som avser löneundersökningar, löneanalyser och övriga ersättningsrelaterade analyser, både avseende ledande befattningshavare och mer övergripande i organisationer. Vi jobbar med rådgivning och support, både på plats hos kunden och i projektform.

Vi ser just nu en stor efterfrågan på våra tjänster och vill därför utöka teamet och bredda våra verksamhet. Vår ambition är att projektleda och leverera en större del av våra projekt utifrån Stockholmskontoret. Med tillgång till kompetensen och erfarenheten i vårt globala team ser vi att vi har en unik position att kunna bygga kundnära, effektiva och framgångsrika partnerskap med våra kunder.

“We believe the ideal scenario for running a successful, efficient and sustainable reward function is to intertwine the internal business partner and the external specialists.”

Talent& Rewards tillhör företagets kärnverksamhet och är en viktig del av vår affär.

Rollen

I rollen som Rewards-konsult kommer du att arbeta direkt gentemot, och ibland hos, våra kunder. Det är en ny och spännande roll som innebär att du tillsammans med teamet kommer att driva projekt hos våra kunder. Till största delen kommer du att jobba i Stockholmsbaserade projekt, men det kommer också att finnas möjlighet att ingå i internationella projektteam.

De projekt du kommer att jobba i kan komma att inkludera hela vårt erbjudande inom Talent& Rewards och kan komma att kombinera rådgivning, data och system/mjukvara.

Du har alla förutsättningar att utveckla dina kunskaper inom Talent& Rewards. Detta är en viktig roll för enheten och du kommer att utgöra en väsentlig kugge i vårt team.  

Din roll kommer att innehålla kontakter med kunder på ledande befattningar, du kommer att ansvara för och projekt och justera och anpassa våra lösningar efter kundens behov.

Personliga erfarenheter

Vi söker dig som brinner för Talent& Reward-relaterade frågor och som har såväl social kompetens som administrativ förmåga. Du är duktig på att bygga relationer och van vid att tala inför grupper och möta människor i olika yrkesroller.

Som person är du effektiv, välstrukturerad, noggrann och föredrar ett socialt klimat. Det är även viktigt att du har ett öga för förenkling och förbättring. Vi värdesätter ett innovativt tänkande för att vara med och driva Willis Towers Watson framåt. Eftersom du löpande kommer ha kontakt med kunder ser vi att du har stor social kompetens och lätt att skapa goda och förtroendeingivande relationer med personer i din omgivning.

Dina kunskaper inom svenska och engelska är goda, både i tal och skrift. Som person är du drivande, nyfiken och flexibel. Du har ett intresse för siffror och trivs med att vara en del av ett team. Du har tidigare erfarenhet av att koordinera och arbeta i projekt.

Utbildning och Bakgrund

Vi tror att du har utbildning inom Ekonomi eller HR eller motsvarande samt minst 3 års arbetslivserfarenhet inom HR och meriterande om du har tidigaste erfarenhet av att arbeta som konsult. Kunskaper i främst Excel men gärna även i Power Point är önskvärt.  

Låter det intressant?

Närmare information om tjänsten ges av Maria Beronius, T&R Leader for Sweden & the Nordics, tel. +46 70 295 42 00  25 alternativt HR Business Partner, Matilda Sjöström, tel. +46 72 987 59 15. 

Vi kallar till intervju löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Published using Workbuster rekryteringsverktyg.