|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Revisorsassistent / Redovisnin...

 
 
 
banner

Revisorsassistent / Redovisningsekonom / Ekonomi

Är du en driven och strukturerad person med ett stort intresse för ekonomi? Vill du arbeta som redovisningsekonom i en utvecklande miljö och skaffa värdefulla erfarenheter för framtiden? Sök tjänsten idag!

Om företaget

Företaget är ett familjeföretag med över 40 års samlad erfarenhet som utför professionell revision av små till stora bostadsrättsföreningar. Företaget är specialiserade på revision och rådgivning för bostadsrättsföreningar och har stor erfarenhet av att arbeta med såväl större som mindre ekonomiska förvaltare för bostadsrättsföreningar. Företaget sitter i fina ljusa lokaler i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som revisorsassistent arbetar du nära företagsledningen och får en aktiv roll i företaget. Du utför revision av mindre och medelstora bostadsrättsföreningar i nära samarbete med revisorerna. I rollen som revisorsassistent kommer du att arbeta med sedvanliga revisionsuppgifter som innebär en stor del kundkontakt och uppföljning med föreningarnas ekonomiska förvaltare. Vidare innefattar rollen att revidera kundernas räkenskaper och förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor.

Formella krav

• Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi (inriktning redovisning och revision)
• Erfarenhet från revisionsbyrån
• God analytisk förmåga
• God förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift
• God dator- och systemvana

Vi tror att du som söker är ansvarstagande och strukturerad i att driva ditt eget arbete framåt. Du trivs i att arbeta självständigt och tycker om att arbeta i ett högt tempo där förutsättningarna kan ställas om fort. För att lyckas i rollen tror vi att du har lätt för att ta kontakt med nya människor och inte är rädd för att ta för dig. Vidare är du serviceminded då du kommer ha kontakt med företagets kunder. Du får möjlighet att verka i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där engagemang, affärsmässighet och framåtanda står i centrum.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm (centralt)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, revision, revisor, ekonomi, redovisning, ekonom, bokslut, bokföring, årsredovisning, civilekonom, Stockholm

Ansök härTillbaka