|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Restaurangbiträde till Restaur...

Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb

Restaurangbiträde till Restaurang Sleipner

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.


Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser

Gör livet lite godare

Fazer Food Services, Kallinge

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker efter en erfaren medarbetare med passion för mat och en känsla för nya spännande smaker. Som anställd hos oss samarbetar du nära restaurangens medarbetare och våra värderingar med kunden i fokus och hög service både till gästerna och medarbetarna. Som anställd i våra restauranger ansvarar du för att maten håller utmärkt kvalitet, att egenkontrollprogrammet efterföljs enligt HACCP samt med att utveckla och förnya våra verksamheter och efterfölja ekonomiska planer. I rollen som restaurangbiträde i våra restauranger har du daglig kontakt med våra gäster vilket ställer stora krav på din servicekänsla.

Vad vi önskar av dig
För att kunna söka denna tjänst förutsätter vi att du har 5 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete. Att du har ett utpräglat intresse av matlagning och råvarusammansättning ser vi som en självklarhet. Vi söker dig som brinner för kvalitet i allt; bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. Det är viktigt att du har erfarenhet och kan arbeta efter säsongens råvaror. Du ska vara genuint matintresserad, ta ansvar för beställningar och vara noggrann. Det är viktigt att du är öppen för snabba förändringar och förutsättningar, verksamheten ändras ibland väldigt snabbt. Då restaurang Sleipner ligger på militärt område krävs det att du är svensk medborgare. Körkort är ett måste då restaurangen dagligen levererar mat inom och utom området. Alla medarbetare som jobbar hos oss måste godkännas i en registerkontroll och kommer också genomgå en säkerhetsintervju innan anställningen kan påbörjas.

Fazer erbjuder dig     • Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse.

  • Vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2017 tog de silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar, där du har möjlighet att ansöka om att få vara med.

  • Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att söka till Fazer Culinary Professionals som består av några av våra duktigaste matlagare, vilka bland annat är med och utvecklar menyer och testar produkter.

  • Vikariat, heltid, årsarbetstid. Tillträde november 2017

  • Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm. Om Restaurang Sleipner

Restaurang Sleipner är belägen på F17 i Kallinge. Restaurangen serverar måndag-söndag frukost, lunch och middag till personalen på området. Vi serverar ca 500 måltider per dag. Vi har öppet årets alla dagar.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information eller frågor är du välkommen att maila till restaurangchefen annie.ingemarsson@fazer.com Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2017-09-25. Vi tar endast emot ansökningar via workbuster. Samtal via telefon undanbedes vänligt men bestämt.

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!
 

Published using Workbuster rekryteringsverktyg.


Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb