|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Restaurangbiträde till Restaur...

Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb

Restaurangbiträde till Restaurang Rackarbacken

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.


Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser

Fazer Food Services, Stockholm

Gör livet lite godare

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker ett Restaurangbiträde som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga anställda. Som restaurangbiträde hos oss ansvarar du för råkostberedning till salladsbordet. Du ansvarar för dryckesstationerna och kör ut beställningar till huset. I din roll som Restaurangbiträde kommer du arbeta i nära kontakt med våra gäster vilket ställer krav på din servicekänsla. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid måndag till fredag, 07.00-16.00, viss kvällsverksamhet kan förekomma.

Vad vi önskar av dig
Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i kök och/eller restaurang. Dina tidigare yrkeserfarenheter har gett dig goda kunskaper i servering och kassavana samt att du har förmågan att hantera många bollar i luften. För att uppnå framgång i rollen som Restaurangbiträde har du en uttalad känsla för service, ansvar och brinner för att alltid leverera bästa möjliga service till våra gäster. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kökets egenkontroll. För att vara lämplig i rollen som Restaurangbiträde har du lätt för att samarbeta med andra och du tar egna initiativ och brinner för att arbeta efter uppsatta mål. Vi förutsätter att du delar våra värderingar som är kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. För att vara lämplig i rollen som Restaurangbiträde behärskar du svenska språket i tal och skrift. 

Fazer erbjuder dig
Rollen som Restaurangbiträde ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka och driva förbättringar framåt. Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra väljer du efter behov eller intresse. Som anställd på Fazer får du även möjlighet till vidare utveckling inom Fazerkoncernen. På Fazer arbetar vi för att ha friska medarbetare. Som anställd på Fazer har du friskvårdsbidrag samt möjlighet att vara med i Fazers idrottsförening.

Om Restaurang Rackarbacken
Fazer Food Services driver sedan en längre tid tillbaka restaurang Rackarbacken på Södersjukhuset. Vi serverar ca 800 luncher dagligen i matsalen, vi ombesörjer en lunchvagn, levererar lunch/middag till patienthotellet bredvid oss och vi har även en omfattande beställnings- och cateringverksamhet ut i huset. Vissa kvällar har vi även kvällsevenemang i matsalen som vi ansvarar för. 

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Restaurangchef Anna Bjelkstam på telefon 070-64 02 368. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 22 oktober.

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!

Published using Workbuster rekryteringsverktyg.


Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb