|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Reservdelsspecialist/lageransv...

 
 
 

AUTOREKRYTERING – SVERIGES ENDA BEMANNINGS- OCH REKRYTERINGSFÖRETAG FÖR MOTORBRANSCHEN

Autorekrytering är landets enda bemannings- och rekryteringsföretag med odelat fokus på att matcha rätt människa med rätt jobb i motorbranschen. Det har vi gjort sedan 2005, något som resulterat i många nya branschförmågor och en stabil, ständigt växande bas
av nöjda kunder och medarbetare.

Reservdelsspecialist/lageransvarig till Tobidan-Bremsomat

Tobidan

Om företaget
TOBIDAN-BREMSOMAT A/S grundades den 15 februari 1993. Vi är specialiserade på att sälja komponenter till bussar, lastbilar, släpvagnar och trailers.

Vi har huvudkontor i Greve söder om Köpenhamn och avdelningar i Esbjerg, Herning, Hillerød, Kolding, Nykøbing Falster, Odense, Aalborg och Aarhus. I Finland hittar ni vårt företag i Helsingfors, i Åbo och Tammerfors. I Norge finns vi i Oslo, Bergen, Stavanger och Trondheim.

I Sverige har vi vårt huvudkontor i Jönköping och finns på orterna Malmö, Stockholm, Örebro, Göteborg och Sundsvall.

För oss är nyckelorden kvalitet och service. Som en av de största distributörerna i Norden är vi med en stab av duktiga medarbetare redo att serva våra kunder med tryckluftsbromsdelar, bromsskivor, bromsklossar, skivbromsar, förskruvningar, bromsrör, luftbälgar, stötdämpare, kopplingar, styrdelar, remsträckare, remmar, startmotorer, generatorer, vattenpumpar, hjullager/nav och diagnos verktyg.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en lager/reservdelsspecialist till vårt team i Jönköping. Som lager/reservdelsspecialist skall du ha hand om lagret i sin helhet samt vara en hjälpande hand till innesäljaren. Arbetet gällande lagerbiten innefattar alla olikartade arbetsuppgifter som tillhör lagerhantering. Du skall utföra lagerplock, packa ordar samt hantering av reklamationer. Vidare skall du även vara en support till innesäljaren. Det innebär att du skall ha en backoffice funktion när innesäljaren inte är på plats. Som reservdelsspecialist ska du ta emot inkomna ordar från externa kunder, både över mail och telefon. Vidare skall du agera som en support till utesäljaren med produktkunskap, artikelkunskap samt plocka fram befintliga ordar och offerter.

Din profil
Vi söker dig som har kunskap om att arbeta inom lager och med reservdelar. Vi ser gärna att du är ordningsam och har ett intresse för försäljning. Då tjänsten inte bara infattar lagerhantering utan även service över bland annat telefon ser vi gärna att du är mycket seviceminded. Du har ett av driv att utvecklas och du motiveras av att ge bra service.

Vidare känner du väl till vår bransch, kanske har du tidigare arbetat som reservdelsman, lastbilsmekaniker eller fordonstekniker.

Vi erbjuder…

• Ett utvecklande tjänst i en professionell och expansivt företag

• En plats i en av de största distributörerna i Norden

• Stabilt företag

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Maria Abrahamsson 070-789 85 81. Intervjuer sker löpande då vi ser att tjänsten tillsätts snarast.

Välkommen med din ansökan!

Översikt

Placering

Jönköpings län

Bransch

Drift/Underhåll

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Karriärnivå

Erfaren