|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Researcher till Intenso Teknik...

 
 
 
Säljpoolen logo


Researcher 
Göteborg

Vill du arbeta extra inom rekryteringsbranschen riktat mot IT och teknik? Har du idag en annan sysselsättning och vill kombinera detta med ett flexibelt extrajobb? Ta första steget i din karriär inom HR hos oss på Intenso teknikrekrytering!

Vad innebär jobbet som researcher?

  • Driva flera projekt parallellt och ser till att uppdragsgivare och kandidater hanteras med hög professionalism.
  • Kartlägga olika marknader och identifiera kandidater bortom de som aktivt söker nytt arbete.
  • Arbeta aktivt med våra kartläggningsverktyg samt med vårt rekryteringsverktyg, men du hittar också egna sökvägar och kan ta nya initiativ som för kartläggningen framåt.
  • Kontakta intressanta kandidater för intervju
  • Supportera rekryteringskonsulten i det löpande arbetet kring bland annat presentationsmaterial, urvalsbearbetning, annonsskrivning m.m.

Arbetstiderna är måndag till fredag 9-17 och vi ser gärna att du kan jobba minst 1-2 dagar i veckan. Vi ser att du idag har en annan sysselsättning som studerar eller driver eget företag då tjänsten är på timmar. 

Vi månar om att du ska få en bra start hos oss och du kommer därför få en gedigen upplärning där du bland annat får lära dig alla system på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. 


”Hej! Jag heter Filip Töpel och jobbar som rekryteringsassistent på Intenso Teknikrekrytering. Just nu läser jag andra året på Personalvetarprogrammet vid Göteborgs Universitet och kombinerar fulltidsstudier med jobbet. Genom det upplägget samlar jag relevant arbetslivserfarenhet som kan hjälpa mig i framtiden bredvid skolan, vilket är något jag tror är nyttigt för alla studenter.

Det bästa med att jobba här är att jag får arbeta med olika steg i rekryteringsprocessen tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor, samtidigt som jag har ett flexibelt arbetsupplägg!"


Vilka personliga egenskaper är viktiga?
Vi är ett sammansvetsat gäng med högt i tak. Du kommer att ha ett tätt samarbete tillsammans med rekryteringskonsulterna och vi diskuterar mycket med varandra för att komma i mål med våra uppdrag. Du behöver därför vara en öppen person som har lätt för att jobba med andra samtidigt som du är självständig och kan ta egna beslut. Du har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att ta instruktioner. 

Kontakt
Om du har frågor kring tränsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefine Petersson, Intenso Teknikrekrytering på tel. 0702-501429.

Välkommen med din ansökan!

 

Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen i Sverige AB. Intenso Teknikrekrytering rekryterar inom Teknik och IT med fokus på specialister och chefer.

På vårt kontor i Göteborg är vi idag 13 medarbetare. Vi sitter i moderna lokaler vid Klippan med härlig utsikt över hamn och Älvsborgsbron – en fantastisk miljö! Med Intensogruppens bredd kan vi erbjuda kunderna en helhet där t ex Säljpoolen tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på att rekrytera personal till sälj- och marknadsorganisationer. Intensogruppen har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag hanterar Intensogruppen över 700 rekryteringsuppdrag per år. Läs mer om oss på www.intenso.se

Sökord: Researcher, headhunting, kartläggning, rekryteringsassistent, rekrytering, HR, teknik, IT, talent finder 

Ansök här