|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Rekryteringspartner till ÅF i ...

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar.
Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Det innebär att vi har möjlighet att erbjuda spännande uppdrag hos intressanta arbetsgivare och med en stor möjlighet till personlig utveckling.

Rekryteringspartner till ÅF i Göteborg


Många tror att ÅF bara är teknik. Vi anser dock att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva ingenjörer, projektledare, visionära ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som utvecklar samhället. ÅF är företaget som verkar för att göra skillnad – eftersom framtiden alltid kommer att vara ett resultat av vad vi åstadkommer i dag.


Vår division Infrastructure erbjuder konsulttjänster för att planera och utveckla morgondagens samhällen. Vi har haft en fantastisk utveckling med en årlig tillväxt på 20% de senaste fem åren och är idag drygt 4500 medarbetare.


Om jobbet


I takt med vår fortsatta tillväxt behöver vi nu förstärka vårt HR-team med ytterligare en rekryteringspartner, med placering på vårt kontor i Göteborg.


Du blir del av divisionens verksamhetsnära HR-team som stöttar cheferna i organisationen för att skapa tillväxt och ständigt förbättra kvaliteten i våra rekryteringsprocesser. 


Du kommer att ansvara för rekryteringsstöd till divisionens västra region, där du förväntas bygga relationer med verksamhetens chefer och stötta dem i deras rekryteringsprocesser. Du driver självständigt hela eller delar av rekryteringsprocesser, utformar annonser och rekryteringskampanjer, searchar och är ett bollplank till cheferna kring rekryteringsstrategi och kompetensförsörjningsfrågor.


Som en del av tjänsten kommer du också arbeta med chefsstöd kring frågeställningar gällande att attrahera, behålla och utveckla personalen.  Du kan också bli involverad i olika HR-projekt och arbetar nära övriga HR-organisationen. Rapportering sker till divisionens HR-chef.


Vem är du?


Du som söker har en gedigen erfarenhet av rekryteringsarbete och chefsstöd samt har en relevant akademisk examen, gärna inom HR eller ekonomi.  Har du dessutom erfarenhet av searcharbete och/eller headhunting ser vi det som starkt meriterande, men inget krav. Det är en fördel om du tidigare arbetat med rekrytering av tekniska tjänster, det är dock viktigast att du lätt kan sätta dig in i nya begrepp och frågeställningar och framför allt har en nyfikenhet och ett intresse för samhällsbyggnad och infrastruktur.


Tjänsten ställer höga krav på självständigt arbete, initiativförmåga samt flexibilitet. Du drivs av att skapa affärsnytta genom att arbeta nära verksamheten. Du är lösningsorienterad, lyhörd och har en förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Då rollen innebär att du har ett flertal olika rekryteringsprocesser på gång samtidigt, vill vi att du är duktig på att organisera och prioritera ditt arbete samt är utåtriktad och har en naturlig förmåga att bygga relationer med chefer och kollegor i verksamheten.Ett visst mått av envishet är något som präglar din personlighet och gör att du går i mål med dina åtaganden. Du kommer ingå i ett team med starkt driv och hög kompetens. Hos oss värderas professionalism högt, men även humor är en viktig del.  Vidare ser vi gärna att du är en person som vågar! Vågar utmana och vågar ta plats utan att tappa din ödmjukhet.


Låter detta som en utmaning för dig? Vi hoppas att du är nästa tillskott i vårt team!


Vi erbjuder


Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare.


På ÅF tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom Club ÅF erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter som ytterligare ett sätt att ha roligt med kollegor! Vi jobbar aktivt med att främja mångfald, vi är ett företag som tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.


ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och bygger vidare på vårt starka varumärke!


Om företaget


ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.


Mer om tjänsten


I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Om du har frågor om vår verksamhet eller om rollen får du gärna kontakta rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren på 0760-00 18 16. Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 januari 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Översikt

Placering

Göteborg, VTG

Bransch

Teknik/Ingenjörstjänster

Anställningsform

Heltid

Hemsida

www.wise.se

FacebookTwitter