|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Rekryteringskonsult till Preva...

Rekryteringskonsult till Prevas !

Rekryteringskonsult till Prevas !

Prevas gör en rejäl satsning inom HR och kommer nu stärka upp gruppen med en rekryteringskonsult med placering på vårt kontor i Stockholm alternativt Uppsala!

Region Stockholm inkluderar både Sundbyberg och Hammarby Sjöstad samt Uppsala.
Kontoren har rejäl vind i seglen och fortsätter att expandera kraftigt vilket känns fantastiskt roligt.
Men vi vill bli ännu fler!
Vi vill att fler ska få möjligheten att arbeta hos oss och söker nu efter en rekryteringskonsult/researcher som kommer att identifiera och attrahera nya potentiella kandidater i nära samarbete med våra rekryterande chefer.
Ett fantastisk spännande tillfälle för dig som vill jobba med den så viktiga interna kompetensförsörjningen hos oss på Prevas!

Rollen
Den första viktiga ingrediensen som rekryteringskonsult är att hantera relationer internt för att kunna förstå organisationens rekryteringsbehov på bästa sätt.
Du kommer successivt bygga en djup förståelse för vilken specifik kompetens vi tillsammans söker för att möta våra kunders utmaningar idag och imorgon.
Arbetsuppgifterna  kommer i stort bestå av att searcha kompetens, validera kompetens, selektera, kontakta och intervjua potentiella medarbetare.
Till din hjälp har du tillgång till ett modernt rekryteringsverktyg för hantering av våra kandidater. Sociala medier är en annan kanal vi aktivt jobbar med dagligen för att nå ut på bred front. Sedan några år har vi inom HR ett nära samarbete med våra härliga kollegor inom Marknad & Kommunikation.
Tillsammans bygger vi målmedvetet vidare på att ständigt vara på tå för att vara en attraktiv arbetsgivare inom Industriell IT och Produktutveckling.

Verktyg i all ära men som rekryteringskonsult är nätverkandet viktigt för att bli lyckosam inom området och det kommer vara en del av rollen. Vi besöker aktivt våra Universitet och Högskolor för att tidigt kunna förmedla vilka vi är och vad vi har att erbjuda som arbetsgivare. I rollen ingår att delta på arbetsmarknadsdagar på universiteten som arrangeras under vinterhalvåret.

Din profil
Du har gärna eftergymnasial utbildning inom HR/rekrytering men det vi värdesätter först och främst är ett brinnande intresse för att finna rätt person för rätt updrag och mötet med människor!
Erfarenhetsmässigt så välkomnar vi både dig med kort erfarenhet och dig med lite längre erfarenhet av rekrytering. Det är hur du är som person som kommer vara av störst vikt för oss!
Du har tidigare erfarenhet av rekrytering och search och har ett bra upparbetat nätverk i regionen.
Då Prevas helt och hållet är ett ingenjörsföretag är det en stor fördel om du i din tidigare roll haft inriktning mot just den kompetensen men är inte ett måste.

Våra rekryteringar säkerställs även av tester så som personlighetstest och/eller analytisk förmåga. Erfarenhet och ev. certifiering inom något av de kända verktygen är ett plus. På Prevas använder vi oss av Master.
Du jobbar med blicken framåt och trivs med fart o fläkt och räds inte utmaningar!

Placeringsort
Prevas i Sundbyberg,Hammarby Sjöstad alternativt Uppsala

Övrigt
Krav på svenska och engelska i tal och skrift.
Körkort B

Kontakt
Välkommen med din ansökan redan idag!
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2018-01-31

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:


Peter Löving, Recruiter & HR Developer
Tel: 070-335 20 79, peter.loving@prevas.se 

Published using Workbuster .

  • Ansök här
  • Alla Prevas AB-jobb
  • Dela jobb
OM PREVAS:

PREVAS är ett tekniskt IT-företag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag som utvecklar produkter med ett stort IT-innehåll eller som har behov av att effektivisera eller automatisera sin verksamhet. Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt. Prevas startade 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge och Indien med drygt 600 medarbetare. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998.
För mer information, se www.prevas.se.