Tack vare en het konsultmarknad, nyvunna affärer och våra kunders ökande behov behöver vi förstärkning och söker därför ytterligare en rekryterare med placering på vårt kontor i Stockholm.

 Vad innebär rollen?

Som rekryterare hos oss kommer du att jobba väldigt nära våra teamchefer med rekrytering och employer branding. Du kommer att ingå i ett nationellt nätverk bestående av åtta mycket kompetenta rekryterare med mångårig branscherfarenhet som brinner för rekrytering. Ditt främsta uppdrag blir att förse våra teamchefer med potentiella kandidater, i enlighet med affärsenhetens behov.

I rollen förväntas du säkra och få fram ett bra kandidatunderlag till aktuella roller. Du arbetar nära våra teamchefer och har en tät dialog gällande behov, kandidater, pipelines och status i pågående rekryteringsprocesser. I rollen ingår att:

  • Beställa och kravställa kravprofiler
  • Skriva/publicera annonser i sociala medier.
  • Ha dialog med potentiella kandidater och bygga ”talent pools” med relevant expertis och searcha kandidater.
  • Hålla i intervjuer – både per telefon och face-to-face.
  • Stötta och coacha rekryterande chefer i Hiring-processen.
  • Administrera och återkoppla test samt ta referenser.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av specialistrekrytering inom konsultbranschen. Erfarenhet av att rekrytera kompetens inom affärssystem såsom t ex SAP eller Microsoft Dynamics är särskilt meriterande. Du har ett track-record av lyckade rekryteringar bakom dig och ett brett nätverk inom den svenska IT- och konsultbranschen. Är du certifierad i personlighetstestet PAPI eller jobbat med andra personlighetstester ser vi detta som meriterande.

Som person är du driven, förtroendeingivande och prestationsorienterad. Med din erfarenhet inom rekrytering vet du vilka strategier du ska använda dig av för att lycka med dina processer. För att bli framgångsrik i din roll behöver du även kunna agera rådgivare i rekryteringsrelaterade frågor. Samtidigt som du gillar att arbeta självständigt och driva dina egna processer värdesätter du teamarbete och vikten av att uppnå mål som ett team.

Du kommer att bli coachad från första dagen av våra mer seniora kollegor för att snabbt komma in i organisationen och få den know-how som behövs för att bli framgångsrik.

Om Capgemini

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder.

Ansök nu

Urval sker löpande, skicka din ansökan via länken nedan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontata oss

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Annelie Hermansson, rekryterare via annelie.hermansson@capgemini.com eller 0705-748231.