|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Rekryterare / Talent Acquisiti...

 
 
 
banner

Rekryterare / Talent Acquisition / internrekrytering till Santander

Har du ett brinnande intresse för rekrytering och kandidatattrahering? Vi söker dig som har flera års erfarenhet av rekrytering och är redo för en roll med stort eget ansvar och högt tempo.

Om företaget

Santander Consumer Bank AS är en del i den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 107 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger. I Sverige har vi 440 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, betal- och kreditkort samt lån och leasing för fordon. Santander i Sverige har cirka 400 anställda och kontor i Solna Strand.

Företageterbjuder en stark kultur som kännetecknas av allas vilja att bidra, skapa värde och göra skillnad. De drivs av ett stort engagemang i sin vision och mission och vill tillsammans skapa en modern bank byggd på innovation, kundupplevelse och digital utveckling. Santander har ett omvittnat mycket gott ledarskap och roligt tillsammans.

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryterare ska du arbeta aktivt med och ansvara för hela rekryteringsprocessen hos Santander. Det innebär att du i tätt samarbete med rekryterande chef och HR BP ska ansvara för att ta fram lämplig kravprofil och skriva underlag för annonser samt publicera dessa i olika kanaler. Vidare kommer du bedriva searcharbete, hantera ansökningar och skapa urval av kandidater, delta i anställningsintervjuer, referenstagning och rekryteringsadministration.

Dessutom ska du ansvara för att sammanställa de olika funktionernas rekryteringsbehov och vara ett professionellt stöd för cheferna genom hela rekryteringsprocessen. Du kommer att vara med och utveckla onboarding- och offboardingrutiner samt Santanders introduktionsprogram för nyanställda.

Formella krav

• Akademisk examen inom personal, ekonomi eller motsvarande är krav
• Dokumenterad erfarenhet av rekrytering
• Stort nätverk och insikt i kandidatmarknaden, främst inom bank och finans
• Certifiering och kunskap i personlighetstest såsom MPA, TalentQ, ACE eller liknande är starkt meriterande
• Obehindrad i tal och skrift, i såväl svenska som engelska

För att trivas och framgångsrikt axla rollen som rekryterare på Santander Consumer Bank är du en person som trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo. Du är van att arbeta självständigt, är flexibel i ditt arbetssätt och har en förmåga att skapa förtroende och relationer internt och med kandidater. Vidare är du lösningsfokuserad, prestigelös och detaljmedveten. Du arbetar strukturerat och noggrant även under mer stressiga perioder utan att tumma på kvalitet och tidsramar. Som person är du trygg i dig själv, har integritet och mod att kunna ifrågasätta när det behövs men med fokus på gott samarbete, såväl internt som externt.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Solna Strand, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla marcus.kejzelman@bravura.se så får du hjälp av ansvarig rekryterare. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Talent Acquisition, rekrytering, internrekrytering, employer, search, headhunting, rekryterare, bank, finans, santander, stockholm, HR, personal,

Ansök härTillbaka