|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Rekryterar till heltidsjobb på...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Norrköping, Östergötlands län

Bransch

Logistik/Transport

Anställningsform

Heltid

Rekryterar till heltidsjobb på lager i Norrköping!

Logistik/Transport

Information om uppdraget

Vill du få en anställning direkt ute hos en utav våra kunder inom lager i Norrköping? Är du en driven lagermedarbetare som vill få möjlighet att jobba heltid hos ett företag i ständig utveckling? Då har vi tjänsten för dig, sök redan idag!
Vi hjälper en utav våra större kunder i Sverige att rekrytera lagerpersonal till deras verksamhet i Norrköping. Det är många lagermedarbetare anställda på arbetsplatsen men nu behöver de öka upp sitt team ytterligare. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med:
- Orderplock, påfyllning truckkörning och returhantering
- Hålla ordning och reda på lagret, lagervård
- Uppnå de kvalitets- och produktivitetsmål som finns för din roll
- Bistå i arbetet med att utveckla och förbättra rutiner och arbetssätt
- Bidra till en positiv stämning och arbetsmiljö för dig och dina medarbetare

För detta uppdrag sköter StudentConsulting rekryteringen och hanterar alla ansökningar samt intervjuer, du blir sedan anställd direkt ute hos vår kund. Arbetsplatsen är placerad i utkanten av Norrköping med goda bussförbindelser. Arbetstiden är förlagd till söndag-fredag enligt schema och du som söker måste ha möjlighet att jobba både dag- och kvällstid där schemat kommer att variera över olika perioder på året och framåt kan även jobb på lördagar förekomma. Tjänsten är på heltid med start i oktober.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt truckkort. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person och söker efter medarbetare som kan bidra med ett stort engagemang och hög arbetsmoral. Som person är du ansvarstagande och mån om att utföra ditt arbete med en hög kvalité och en god produktivitet. Du strävar efter att utvecklas och ständigt bli bättre i det arbete du utför och ser teamet som den viktigaste delen för att nå de uppsatta målen.
Som en del i vår urvalsprocess använder vi de tester som du som kandidat kan utföra när du registrerar dig på vår hemsida, vi ber dig att utföra dessa tester i samband med din ansökan.

Är det dig vi söker? Registrera din ansökan och motivera varför just du är rätt person för tjänsten så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande och vi arbetar aktivt med att hitta rätt kandidater så fort som möjligt så tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Ansök här