|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Regionschef / Försäljningschef...

Image result for nordic truckcenter


Regionschef / Försäljningschef / Sales Manager till DAF - Nordic Truckcenter

 

Nordic Truckcenter och DAF fortsätter att växa i norden och vi söker just nu en Regionchef / Försäljningschef som vill jobba med försäljning på nordens snabbast växande lastbilsföretag.

Som Försäljningschef på Nordic Truckcenter kommer du att ansvara för att driva affärsutvecklingen av DAF Trucks i Stockholm och norra Sverige. Du erbjuds en anställning med mycket ansvar och stora möjligheter att påverka verksamheten. Du kommer att leda ett team av engagerade och framgångsrika säljare som just nu bygger upp en stark lastbilsförsäljning i en av våra nyckelregioner. 

I denna roll kommer du att leda ditt team av säljare och jobba operativt med egen försäljning. Du kommer bland annat ansvara för att:

 

 • Definiera våra framtida möjligheter och skapa lönsam tillväxt
 • Agera mycket aktivt med personlig coaching och sambesök
 • Leda ditt team i det dagliga arbetet
 • P&L för din region
 • Driva förbättringar – prioritera, organisera inom regionen
 • Förhandla och skapa allianser med partners

 

Du kommer att rapportera till DAF’s försäljningsdirektör och du kommer att utgå från vårt Stockholmskontor. Ibland kommer du även att besöka vårt huvudkontor i Malmö och Holland

 

Din profil

Du som söker har troligen någon utbildning inom marknadsföring eller försäljning samt erfarenhet av en liknande roll som t ex säljchef, KeyAccount Manager, Regionschef eller Country Manager. Det är meriterande om du har jobbat inom vår bransch alternativt brinner för motor- / transportbranschen. Som person är du engagerad, har ett eget driv, är strukturerad och vill vara med och driva företagets utveckling framåt. För att lyckas i rollen behärskar du svenska och engelska i tal och skrift. Du är resultatinriktad och har lätt för att hitta vägen fram till målet och för dig är det naturligt att jobba i ett högt tempo.

 

Vi erbjuder dig ett spännande jobb på ett expansivt och lönsamt företag.  Din vardag på Nordic Truckcenter är omväxlande och du får vara med i en kreativ, öppen och rolig arbetsmiljö där du har stora möjligheter att själv påverka din framgång hos oss. Hos oss får du en marknadsmässig fast lön och alla verktyg du behöver för att göra ett bra jobb. Vi på Nordic Truckcenter är ett härligt gäng som tillsammans skapar skön stämning på jobbet och vi arbetar alla mot samma mål; att skapa stor framgång hos våra nöjda kunder.

Din ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Tjänsten söker du genom att klicka på ”Ansök här”. Har du frågor om tjänsten, kontakta tina.andersen@monster.se alt. 0703420308.

 

Vi ser fram emot att presentera oss vidare under rekryteringsprocessen

 

Om företaget

Nordic Truckcenter är generalagent för DAF Trucks i Sverige och har sälj- och serviceställen runt om i landet. Företaget, som även är verksamt i Finland och Holland, är välkänt för att kunna förse sina kunder med den optimala lösningen för deras transportbehov. NTC  kan erbjuda alla typer av konfigureringar för nya och begagnade transportfordon med enastående leasing- och finansieringslösningar. Tillsammans med våra servicepartners tillhandahåller Cosmo Trucks den optimala servicen för DAF-transportfordon i Sverige.

 

Läs mer om oss på www.nordictruckcenter.se

 

 

Sökord: Sälj, Säljare, försäljning, Regional Manager, Försäljningschef, Säljchef, Account Manager, KAM, KeyAccount Manager, Kundansvarig, Fältsäljare, Sales Manager

ANSÖK HÄR

TIPSA EN VÄN

DELA JOBB

Översikt

 • Företagsnamn
  Nordic Truckcenter
 • Placering
  Stockholm, STHM
 • Bransch
  Fordon - Försäljning och Service
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare