|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Chef till Kundtjänst till Akzo...

 
 
 
Säljpoolen logo


Chef till Kundtjänst 
på AkzoNobel


Är du kundfokuserad och vill utvecklas som chef i en internationell organisation med stora möjligheter?

Om svaret är ja kan du vara den chef som vi söker till Akzonobels kundtjänst i Marieholm, Göteborg! Du kommer att arbeta med att coacha och utveckla dina teammedlemmar, samt initiera och implementera förändringar för att möta AkzoNobels ambition att alltid vilja bli bättre. I rollen arbetar du även operativt med kundtjänst och sitter då i en central roll för att stötta våra kunder. Du är involverad i en mängd olika processer och har direktkontakt med våra kunder, vår säljorganisation och produktion. Det är den perfekta positionen för dig som vill bygga och utveckla ditt nätverk!

I rollen ställs du inför en mängd utmaningar och problem, ingen dag är den andra lik och du får alltid möjlighet att utmana dig själv för att lösa våra kunders frågor på bästa sätt. Dessutom får du arbeta tillsammans med ett positivt och hjälpsamt team med trevlig atmosfär.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Personalansvar för fyra gruppmedlemmar vilket inkluderar att stötta det dagliga arbetet, hålla utvecklings- och lönesamtal, hantera personalplanering och bidra till ett arbetsklimat med ständig utveckling
  • Ta emot order, överföra dem till SAP, kontrollera orderstatus, övervaka ärendet, administrera fakturering, leverans av fraktdokument samt uppföljning.
  • Hantera och besvara frågor från interna och externa kunder
  • Vara ansvarig för returhantering och klagomål
  • Hålla både externa kunder och vår säljorganisation informerade vid leveransproblem

Din profil

  • Utbildning med en högskoleexamen inom relevant område
  • 3-5 års erfarenhet ifrån kundtjänst och gärna som chef
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

För att lyckas i rollen tror vi att du är en analytisk problemlösare som älskar utmaningen i att hitta nya lösningar. Du bör gilla att hantera många frågor och uppgifter på samma gång, samt ha en förmåga att strukturera komplex information.

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

Mer om företaget
Den här tjänsten tillhör affärsenheten Industrial Chemicals, som producerar och marknadsför salt (till industri och livsmedel), energi, DME, kloralkaliprodukter, och derivat som MCA. Vår kundtjänst tillhör affärsområdet Sales Operations och är länken mellan sälj och marknad samt produktion och logistik för att ge bästa support till våra kunder.

Kundtjänstteamet i Göteborg servar främst den svenska marknaden med leveranser av salt och kloralkaliprodukter. Kundvolymerna varierar från en pall per år upp till flera fullastade lastbilar i veckan.

Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till kundtjänstchefen och är placerad i Göteborg. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med en engelsk CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval sker löpande.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Stephanie Kool-Claessens, Kundtjänstchef, +31611767732.

Kontakt
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Matilda Bolin, Talent Resourcing Partner, +46 709 577 134.
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: TalentResourcing.SE@akzonobel.com

Vi ser fram emot din ansökan!

AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment – från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver. Läs mer på vår hemsida www.akzonobel.com/sweden.

 


Ansök här