|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Redovisningsekonom till Axis

 
 
 

Om oss

Brightby är en del av Meritmind Group, en ledande koncern inom ekonomiområdet. Brightby erbjuder rekryterings- och konsultlösningar inom ekonomi och finans.

Brightby grundades hösten 2010 med ambitionen att erbjuda den kompetens som utgör grunden till en väl fungerande ekonomifunktion och har sedan dess arbetat med många av Sveriges största företag och genomför såväl rekryteringar som inhyrningar inom ekonomiområdet.

För dig som står inför utmaningen att hitta en ny medarbetare kan det kännas tryggt att veta att vi är specialister på just ekonomi och finansområdet. Vi förstår vad du behöver och kan snabbt få rätt person på plats, vare sig det gäller en fast tjänst eller en temporär lösning.

Vi erbjuder våra konsulter spännande uppdrag, en karriärmöjlighet inom koncernen, mentorskapsprogram och kompetenta kollegor.

Vår ambition är att vara ekonomi- och redovisningschefens givna val när denna ska rekrytera eller hyra in personal.

Axis

Redovisningsekonom till Axis

Är du ekonom med erfarenhet av löpande redovisning och bokslutsarbete från större internationella bolag? Då kan detta uppdrag på Axis i Lund vara något för dig.

Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. De utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning, supportfunktioner samt vår forsknings- och utvecklingsavdelning.

Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. De tillåter och uppmuntrar sina anställda till självständigt tänkande. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlas duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål – att vara nummer ett.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som ekonomikonsult på Brightby och du kommer att inleda din konsultbana med detta uppdrag på cirka ett halvår.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom hos Axis kommer du att stötta redovisningschefen med bland annat löpande bokföring och momshantering samt arbeta med att utveckla och förbättra rutiner och processer förekommande på en ekonomi avdelning. Vidare kommer du att tillsammans med företaget, efter en nyligen genomförd uppgradering av företagets ERP system IFS, även att arbeta med att implementera systemförbättringar och ny funktionalitet. Utöver ovan nämnda uppgifter kommer det att finnas arbetsuppgifter av både hög och låg karaktär som du kommer att arbeta med ad-hoc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har arbetat med redovisning i cirka 4-5 år
  • Har kännedom om internationell moms och regler kring detta
  • Har erfarenhet av internationella bolag sedan tidigare

 

Som person är du ambitiös och självständig med en problemlösningsorienterad inställning. Du är prestigelös och flexibel i ditt arbete och trivs i en prestationsinriktad miljö.

Start: Januari
Placering:
Lund
Anställningsform: Tillsvidareanställning som konsult

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Maria Pettersson på telefon 0737-482092 eller maria.pettersson@brightby.se

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Ansök här

Ansök här