|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Redovisningsekonom till AB Bom...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla AB Boman Communication-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Redovisningsekonom till AB Boman Communication jobb i Hudiksvall, Gävleborgs Län Sverige

Redovisningsekonom till AB Boman Communication

AB Boman Communication

Om oss
Boman Communication är en kommunikationsbyrå som hjälper primärt B2B företag att växa på den globala marknaden. Vi är både stolta och glada att räkna Scania, Atlas Copco och Audi till några av våra kunder. Uppdragen är varierade och berör strategi och organisation, marknadsföring och aktivering – inte sällan alla nämnda delar i samma uppdrag.

Vi har långa kundrelationer, med en genomsnittlig tid på 10 år. Förutom att leverera resultat tror vi att ett genuint intresse för kundens affär och en hög servicenivå lägger grunden för bra samarbeten.


Dina arbetsuppgifter
På vårt kontor i Hudiksvall sitter idag tre medarbetare och i Stockholm åtta. På kontoret i Hudiksvall finns vår ekonomichef som nu behöver hjälp med i huvudsak redovisning för systerbolaget EKS Performance AB, som expanderar kraftigt.

EKS är ett världsledande team inom rallycross som ägs att Mattias Ekström. Förra året vann vi VM och blev Sveriges första världsmästare i bilsport på 32 år. Mattias har jobbat som fabriksförare för Audi sedan 2001 och är en av Audis mest framgångsrika förare genom tiderna.

EKS verkar på en internationell arena vilket medför att redovisningen innefattar internationell handel och administration. Ekonomiteamets roll är att fungera som en servicefunktion gentemot övriga organisationen. Vi omges därför av en mängd intressanta kontaktytor, nationella som internationella, och fungerar som en central knytpunkt.

Din roll innebär löpande redovisning och administration med visst fokus på handel inom och utom EU. Placeringsort för tjänsten är Hudiksvall.


Din profil
Vi söker dig akademiskt utbildade ekonom, som med högt engagemang och serviceinriktad inställning, axlar rollen. Du arbetar, eller har arbetat, i en liknande position vid en ekonomi- eller redovisningsavdelning, och känner dig trygg i din yrkesroll/kompetens.

Din omgivning beskriver dig som en social lagspelare med en tydlig doer-attityd. Noggrannhet och struktur är starka karaktärsdrag hos dig, som kommer göra dig framgångsrik hos oss. Dina goda kunskaper i svenska och engelska kommer till daglig användning i din kommunikation med organisationen.

Välkommen till en bred och omväxlande roll i en växande organisation med internationellt fokus.

Vi samarbetar med Clockwork och hänvisar därför alla frågor om rollen till Sofie Lambertsson på 0733-51 27 21. Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast den 21 januari 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!logo