|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Psykolog

 
 
 

Psykolog

Psykolog till Previa i Växjö
Är du leg. psykolog med intresse för att arbeta konsultativt i en spännande bransch? Vill du träffa ett varierande patientklientel i arbetsför ålder? Uppskattar du dessutom att arbeta tillsammans i team med kompetenta och trevliga kollegor. Läs då vidare!

På Previa i Växjö välkomnas du av ett härligt gäng av läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, psykologer och beteendevetare. Som psykolog på Previa blir du del av ett välfungerande team där ni utnyttjar allas specialistkompetens på bästa sätt. Teamet har ett gott samarbete där man är mån om varandra, hjälps åt och samtidigt har roligt tillsammans.

Som psykolog på Previa arbetar du utifrån din profession som stöd för företagsledning, enskilda chefer och anställda. Utifrån din kompetens arbetar du för att stödja och bidra till utveckling för individer- grupper och organisationer inom psykosociala arbetsmiljö- och hälsofrågor. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat individärenden, rehabilitering, chefshandledning, grupputveckling, konflikthantering och hålla i utbildningar. Arbetet är varierat och du har möjlighet att påverka din egen arbetsdag och tidbok.

På Previa i Växjö träffar du kundanställda från Previas kunder. Kundklientelet är varierande, från stora till små kunder, privata som offentliga. Som anställd har du tillgång till ett nära och coachande ledarskap och du har möjlighet att utveckla och påverka arbetssätt och struktur.

Enheten i Växjö ligger i charmiga lokaler i gammaldags stil där alla har sitt eget rum. Det finns bra bussförbindelser och gratis parkering. I närheten finns tillgång till träningsmöjligheter och restauranger.

Du tjänstgör enbart helgfria vardagar 8-17. Tjänsten är tillsvidare och i första hand 100%. Tjänstgöringsgrad kan dock diskuteras.

Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Previa hjälper privata företag och offentliga verksamheter att skapa sunda och lönsamma arbetsplatser där chefer, ledare och medarbetare trivs och presterar. Previa erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom hälsa, ledarskap, arbetsmiljö och rehabilitering.

Rekryteringen sköts av Randstad Care men du blir anställd hos Previa.

Uppdragsgivare: Previa

Kvalifikationer: Legitimerad psykolog

Ort: Växjö

Omfattning: Heltid (diskutabelt), tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Senaste ansökningsdag: 2018-01-29

För mer information om tjänsten kontakta: Rekryteringskonsult: Josef Heijbel, telefon: 072-507 03 77, epost: josef.heijbel@randstad.se alternativt Kandidatansvarig: Therese Osvald, telefon: 070-309 78 08, epost: therese.osvald@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.