|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektledare till fordonsindu...

 
 
 

Projektledare till fordonsindustrin

Vill du jobba med teknik och ledarskap? Vill du leda ett krossfunktionellt team och trivs i en dynamisk miljö samt är bra på att knyta kontakter? I projektplanen beskriver du som projektledare när olika delar ska genomföras och hur lång tid detta beräknas ta. Den viktigaste uppgiften är att ha kontroll över hur arbetet fortlöper och att snabbt kunna sätta in åtgärder om något går snett. Projektledaren arbetar därför hela tiden med riskanalyser. Vad kan gå fel i projektet och vilka möjligheter finns att åtgärda felen? Vad behöver göras för att projektet ska hålla tidsplanen? Låter detta intressant? Vi söker nu för behov av projektledare till fordonsbranschen.

Cv på engelska är ett krav.

I uppdraget som projektledare så kommer du;

  • vara placerad inom kundlösningar (komplement mot maskinsidan) med fokus på exempelvis delar, service och tillval
  • verka för att hitta nya kundlösningar (för specifikt projekt) i linje med mål och budget. Du svarar från projektstart, genomförande och avslut
  • samarbeta med försäljnings-, marknads-, teknik och operationsavdelningarna
Vårt erbjudande: En passande roll för dig som tidigare drivit seniora projekt, med lämplig utbildningsbakgrund inom teknik, ekonomi och/eller liknande. Du brinner för innovation, industrin och nya lösningar – vi ger dig en global arbetsplats, utvecklande arbetsuppgifter och dedikerade kollegor. Låter det här som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer:
Här behöver du;

  • minst 5 års erfarenhet som projektledare och från internationella företag
  • goda färdigheter i projektmetodik, systemvana (företrädesvis i MS Project, Microsoft Office och SAP)
  • goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift
  • erfarenhet ifrån fordonsindustrin är meriterande
Som person har du ett holistiskt synsätt, affärsdriv och förmåga att driva seniora projekt. Du är en trygg ledare, god nätverkare och har lätt för att nå fram i såväl tal som skrift. Visst är du målfokuserad men upptäcker - och tar tag i - både utvecklings- och förbättringsmöjligheter. I dig ser vi någon som ser och tillvaratar olikheter, kan agera i globala kontexter och i tvärfunktionella team. Är du dessutom engagerad och positiv så kommer du att bli en utmärkt projektledare hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Göteborg

Omfattning: heltid

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-02-05
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kristin Selander, kristin.selander@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.