Är du en driven projektledare, med erfarenhet av IT-utvecklingsprojekt som vill arbeta för ett av världens ledande konsultföretag? Capgemini växer och vi söker en projektledare som vill arbeta med spännande och utvecklande uppdrag för några av världens mest framgångsrika företag.

Capgemini är en lyhörd organisation som kan erbjuda det bästa av två världar – globala muskler, spetskompetenser och ramverk som är lokalt förankrade i svenskt näringsliv, i en lokal och familjär gemenskap. På Capgemini är vi varandras bästa coacher och tillsammans sitter vi på en kompetens och projekterfarenhet som ett fåtal andra kan matcha.

Om rollen

Som projektledare kommer du att arbeta i en bred, varierad och utåtriktad roll för att stötta våra kunder i att realisera sina digitala visioner. Du kommer att vara delaktig i projektets alla faser tillsammans med framåtsträvande och kompetenta kollegor från Sverige och andra delar av världen.

Du kommer arbeta med att tex:

  • Förbättra kundupplevelsen genom att skapa kundresor och realisera dessa med agila team
  • Effektivisera och automatisera arbetssätt och processer med digitala lösningar
  • Etablera nya digitala plattformar för att effektivisera förvaltning och utveckling

På Capgemini arbetar vi med större projekt och åtaganden, vilket gör att du blir en del av ett större sammanhang samt att detta främjar dina möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Du rapporterar till en av våra teamchefer och utgår från vårt kontor på Grafiska vägen i Göteborg.

Din profil

Vi söker en driven projektledare som har minst tre års erfarenhet av att leda IT-projekt. Du har erfarenhet av att samarbeta med, och leda olika kompetensgrupper samt av workshopledning/facilitering. Som projektledare är du lyhörd med en god kommunikativ förmåga och är skicklig på att hantera många olika kontaktytor. Du har en relevant akademisk utbildning och certifiering inom projektledning eller konsulterfarenhet är meriterande.

Utöver detta är att jobba i framkant med agil metodik vardag för dig och du trivs med att arbeta internationellt.

Vi erbjuder

Capgemini månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vill du fördjupa dig inom ett visst område eller växa in i en ny roll? Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss.

På Capgemini arbetar vi ett team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande. En sund balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som en självklarhet för att leverera bästa möjliga värde till våra kunder.

Är du nyfiken på vår kultur och livet på Capgemini? #LifeAtCapgemini visar hur våra värderingar lever inom vår globala organisation. Följ också capgeminise på instagram för att få en inblick i vår vardag.

Ansökan

Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Maria Lidgren, Recruitment & Employer Branding Region West, på maria.lidgren@capgemini.com

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Om Capgemini

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2016 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,5 miljarder euro.