|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektledare ombyggnad

Header

  Kort om Riksbyggen:

  Antal anställda

  Ca 2 400.

  Verksamhetsområden:

  Fastighetsförvaltning och bygg- verksamhet.

  Verksamhetsorter:

  Riksbyggen har verksamhet över hela Sverige på mer än 400 orter.

  Omsättning:

  Ca 7 miljarder kronor i Sverige.

  Anställdas utbildningsbakgrund:

  Främst fastighetsskötare, drifttekniker, byggnadsingenjörer, energiingenjörer, civilingenjörer och ekonomer.

  Projektledare ombyggnad

  Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!


  Vi söker en projektledare för ombyggnadsaffären i Stockholms län. Du kommer att arbeta inom marknadsområdet för ombyggnad, vi är ett team på totalt 9 medarbetare som utgår från våra fina lokaler på Hammarby kaj i Stockholm.


  Som projektledare inom Riksbyggen är du drivande och ledande i hela ombyggnadsprocessen dvs från införsäljning till slutbesiktning och överlämnande. Det är också viktigt att i processen ha en god relation och samarbete med vår Fastighetsförvaltning.  


   


  Vad ska du göra?


  Arbetet innebär i huvudsak att ansvara för genomförandet av ombyggnadsaffären i dina projekt. Du utvecklar kundnyttan i ombyggnadsaffären, initierar och genomför ombyggnadsprojekt i bostadsrättsföreningar samt kommersiella fastigheter. Du leder projekteringsarbeten, och ansvarar för framtagning av förfrågningsunderlag och entreprenadhandlingar, upphandlar projektörer och byggentreprenörer. I ansvaret ingår även projekt- och byggledning, budget-  och prognosarbete i  egna ombyggnadsprojekt. I rollen är du även delaktig i långtidsplanering av projekt 5 år framåt.
  Vem är du?


  Vi söker dig som har byggutbildning och erfarenhet av att driva och ansvara för ombyggnadsprojekt av bostäder och lokaler. Du är etablerad i bygg- och fastighetsbranschen. Du har erfarenhet och känner dig trygg i att ackvirera ombyggnadsarbeten och att arbeta med styrelser i bostadsrättsföreningar. Du har ledarskapserfarenhet i projektarbeten eller ambition att utvecklas mot det. Meriterande om du är kvalitetsansvarig enligt PBL och innehar BAS-P.


  Arbetsmiljön är kreativ och du behöver vara lyssnande och prestigelös för att passa in i teamet. Det är viktigt att ha förmågan att förstå och bemöta kunders behov genom en naturlig och förtroendefull dialog. Du ska även kunna arbeta självständigt, ta mycket ansvar och kommunicera i tal och skrift på ett tydligt sätt. Kvällsarbeten förekommer.


  Vi erbjuder


  Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För att trivas bör du dela dessa grundläggande värderingar som bygger på samhällsutveckling, att sätta människor i centrum och att verka för en hållbar utveckling. Riksbyggen erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter internt.  


  Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.


  Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 11 februari 2018.