|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektledare inom logistik

Xylem Banner

Projektledare inom logistik

Xylem söker en projektledare inom logistik

På Xylem arbetar 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används,förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar,analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj avledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer.Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder, på 6 kontinenter.

Till vår moderna fabrik mitt i Småland söker vi nu Dig som är intresserad av logistik och som brinner för att driva utvecklingen framåt.

Arbetsuppgifter
Logistikgruppen som nu behöver förstärkas består av fem personer med hög kompetens inom logistik och transport. Deras uppgift är bla att mäta, stödja och utveckla logistiken inom Xylem Europa.

I din roll kommer du att driva förbättringar och utmana etablerade processer inom t.ex. kundservice,transporter, lagerstyrning, lager- eller orderhantering och fakturakontroll. Du kommer också att utarbeta och analysera information för beslutstöd till ledningen, utveckla och implementera nyckel- och mätetal, ansvara för rapportering samt analysera och utreda orsaker till avvikelser. Vidare kommer du att leda logistikprojekt som sträcker sig över funktions- och landsgränser såsom säljbolag, distribution, produktion och inköp. Arbetet drivs enligt våra lean-principer.

Bakgrund
Vi söker dig med examen med inriktning mot logistik och flerårig arbetslivserfarenhet inom supply chain, gärna inom distribution vid ett internationellt företag. Du behöver ha baskunskaper inom ekonomi. Mycket g oda kunskaper i MS Office (Excel och PPT) och erfarenhet från projektledning är ett grundkrav för tjänsten. Du kommunicerar bekvämt både skriftligt och muntligt på engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du analytisk, strukturerad och kommunikativ samtidigt som du har ett genuint intresse av att utveckla och förbättra processer med kunden i fokus. Tjänsten kräver även att du är driven och självständig i ditt arbete då närmaste chef inte finns i Emmaboda. Du behöver klara av att hantera flera pågående projekt samtidigt och ha lätt för att samarbeta med kollegor både inom samma funktion och i andra funktioner. Resor i tjänsten förekommer.

Vi erbjuder dig en spännande karriär i en internationell miljö med ett globalt nätverk av säljbolag, leverantörer, tillverkning och distribution.

Ansök till denna tjänst genom intranätet eller careers.xyleminc.com > Search Openings > välj Sweden. Har du frågor är du välkommen att kontakta Zoltan Ejiofoh, Manager Logistics, telefon +41 526 445 279 eller Martina Jonsson, HR Business Partner, 0471-24 75 61.

Välkommen med din ansökan senast 10 december 2017. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg. Representant för Unionen är Kenneth Philipsson, representant för Sveriges ingenjörer/Akademikerna är Jenny Johansson, representant för Ledarna är Kent Johansson 0471-24 70 00.

Om oss

About Xylem
Med engagerade medarbetare över hela världen har Xylem resurserna som krävs för att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Tyngdpunkten i vårt arbete ligger på att utveckla nya tekniker som kan förbättra hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Vi flyttar, behandlar, analyserar och återför vatten till miljön och vi hjälper människor använda vatten på ett effektivt sätt i sina hem, byggnader, fabriker och jordbruk. Vi har långsiktiga, gedigna relationer med kunder i över 150 länder som känner oss genom vår kraftfulla kombination av ledande varumärken och applikationsexpertis. På vår R&D-enhet i Sundbyberg pågår hela tiden arbetet med att utveckla framtidens världsledande produkter inom pumpning, omrörning och luftning – i nära samarbete med övriga R&D-enheter runt om i världen. Bland våra varumärken är Flygt det mest kända i Sverige, med tillverkning i Småland. Härifrån levereras årligen 145 000 energieffektiva pumpar och omrörare, viktiga för ett klimatsmart globalt samhällsbygge.

Översikt

 • Företag
  Xylem Inc
 • Placering
  Emmaboda, KLMR
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare
 • Kategori:
  Logistik/Transport
 • Yrkesroller:
  Övrigt: Logistik/Transport
 • Bransch
  Tillverkning - Övrigt
  Verkstadsindustri/Varvsindustri
 • Utbildningsnivå
  Kandidatexamen
 • facebook
 • instagram
 • Youtube Video