|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektledare inom elkraft til...

 
 
 
banner

Projektledare inom elkraft till ONE Nordic

Har du erfarenhet av projektledning och vill ta nästa steg i karriären? Vill du arbeta hos en växande enhet i Göteborg och bli en del av en av Nordens ledande leverantörer inom energisektorn?

Om företaget

ONE Nordic är en leverantör av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Företaget levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. ONE Nordic arbetar med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem. Företaget har cirka 1000 medarbetare och omsätter 2 miljarder svenska kronor. ONE Nordic är även verksamt i Norge under namnet ONE Nordic Kraftmontasje. Göteborgskontoret är beläget i södra Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som projektledare på ONE Nordic bedriver och ansvarar du för entreprenader likväl som drift och underhållsavtal. Du arbetar med att leda och genomföra egna projekt och avtal på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. I det dagliga arbetet ingår planering och ansvarar för genomförandet av projekt och avtal, inköp av material, kundmöten, löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö.
Du arbetar med företagets montörer, tekniker och underentreprenörer med helhetsåtaganden från kravställning till leverans. I samråd med din chef kommer du också sköta merförsäljning i pågående såväl som nya projekt och avtal. Du har som projektledare det ekonomiska ansvaret för dina projekt, vilket innebär att du ansvarar över en fastställd budget, fakturering samt resultat

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning
• Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom elkraftsområdet
• Du har god erfarenhet av ledarskap
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• B-Körkort
• Kunskaper i entreprenadjuridik samt erfarenhet av resultatansvar är meriterande.

Vi tror att du som söker har intresset för att förstå affärsmässiga principer och företagande. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och kan prioritera rätt saker. Vi tror att du anstränger dig för att leverera lösningar och för att skapa god relation till dina kunder. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Slutligen tror vi att du har en utvecklad problemlösningsförmåga och en lösningsfokuserad inställning.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Projekt, projektledning, el, elnät, energi, belysning, teknik, ekonomi, affär, heltid, Göteborg

Ansök härTillbaka