|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektledare / Underhållsinge...

Projektledare / Underhållsingenjör till Ringsjöverket - Sydvatten AB


Sydvatten AB söker nu en Projektledare / Underhållsingenjör till Ringsjöverket. Är du en ingenjör med engagemang som vill vara med och bidra till dricksvattenförsörjning?Trivs du i en kultur som präglas av affärsmässighet, medborgarfokus och verksamhetsutveckling? Då är detta jobbet för dig!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 1. Självständigt planera och ansvara för genomförandet av underhållsarbeten vid Ringsjöverkets tekniska anläggningar och fastigheter (verk och yttre anläggningar).
 2. Självständigt genomföra förstudier och utredningar inför kommande arbete och projekt med hjälp av interna och externa resurser.
 3. Ansvara för entreprenörsarbeten vid Ringsjöverkets tekniska anläggningar och fastigheter.
 4. Fullfölja egna projekt och delta i projektarbeten.
 5. Ansvara för dokumentation och arkivering av genomförda åtgärder i administrativa system.
 6. Att förbereda, planera och genomföra anskaffning av diverse produkter och tjänster enligt upphandlingspolicy.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildningi bygg/konstruktion/väg/vatten eller annan motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Då du bland annat kommer att arbeta i datorsystem kopplade till verksamheten krävs det att du har en god administrativ förmåga.

 

Körkort klass B är ett krav.

 

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande om du har tidigare yrkeslivserfarenhet av underhållsarbete på betongkonstruktioner och vattenledningssystem.Byggledarutbildning/Kontrollantutbildning är meriterande. Erfarenhet som beställare/kravställare gentemot entreprenör är meriterande.

 

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tar du stort eget ansvar och vill utvecklas i arbetet. Du är engagerad och noggrann. Du har social kompetens, initiativförmåga, organisationsförmåga och är resultatinriktad.

 

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, medborgarfokus, produkt- och verksamhetsutveckling samt vara en attraktiv arbetsgivare. Du fårgoda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

 

Din ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2017-02-23. I denna rekrytering samarbetar vi med Monster. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tina Andersen på 070-342 03 08 alt. tina.andersen@monster.se

 

Om Sydvatten AB

Sydvatten AB är ett kommunägt företag som producerar dricksvatten till 900 000 invånare i västra Skåne. Bolaget bildades 1966 och är i dag en av Sveriges största dricksvattenproducenter. Sydvatten äger och driver Bolmentunneln, de två vattenverken Ringsjöverket och Vombverket samt huvudledningssystemet för distributionen av dricksvatten. Genom samarbetet i Sydvatten kan de 16 delägarkommunerna garantera sina invånare, skolor, sjukhus och företag en säker, hållbar och kostnadseffektiv dricksvattenförsörjning.

 

Sökord: Underhållsingenjör, ingenjör, engineer, drift, bygg, konstruktion, väg, vatten, tekniker, processingenjör, byggledare, projektledare, byggprojektledare

 

ANSÖK HÄR

TIPSA EN VÄN

DELA JOBB

Översikt

 • Företagsnamn
  Sydvatten AB
 • Placering
  Stehag, SKÅ
 • Bransch
  Stat och kommun
  Bygg & Anläggning - Fastigheter
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare