|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektledare / Project Manage...

 
 
 
banner

Projektledare / Project Manager till Windoor

Vill du arbeta i en kundnära roll med tekniken i fokus? Är du dessutom en strukturerad ledare som söker nya utmaningar inom byggbranschen?

Om företaget

Windoor är en ledande aktör som sedan 1985 utvecklat balkong- och fönstersystem för fastigheter. Windoor Sverige är en del av en större koncern, WinGroup med huvudkontor i Schweiz samt dotterbolag i Sverige, Danmark, Norge, England, Tyskland och Turkiet. WinGroup ägs av det familjeägda investeringsföretaget Nordstjernan. Produktionen ligger i Turkiet och Polen. Företagskulturen präglas av medarbetare som trivs och som visar stort engagemang för företaget och arbetsuppgifterna. De har en stark utveckling och de söker därför en till extern projektledare till kontoret i Västberga i Stockholm, där de sitter i nybyggda lokaler.

För mer information om Windoor, besök www.windoor.se

Arbetsuppgifter

I rollen som extern projektledare ansvarar du för att driva entreprenader, som underleverantörer till byggbolag eller totalåtagande direkt mot fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Du arbetar med framtagande av tidsplan, inköp och garantier, mätning och visuell dokumentation samt slutbesiktning. Som projektledare för du en kontinuerlig dialog med platschefer och underentreprenörer där du ansvarar för arbetsplatssäkerheten, entreprenörerna och för montagen. Du arbetar även med sälj- och kalkyleringsupport vid anbudskedet samt framtagande av offerter och upphandling av underentreprenörer för deras montage. Fakturering och budgetansvar ingår i din arbetsroll. Vid behov är du med vid leverans och montagestart samt vid godkännande av ritningar innan beställning. Du arbetar nära säljare och interna projektledare för att säkerställa framgångsrika leveranser till kunden. Som projektledare bidrar du med idéer till Windoors förbättringsarbete av interna processer.

Formella krav

• 3-5 års erfarenhet från byggbranschen, gärna som arbetsledare eller platschef
• Goda kunskaper i Excel samt god dator- och systemvana
• God förståelse för entreprenadjuridik (AB, ABT)
• Körkort B
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Meriterande: byggteknisk utbildning

Du som söker har en god förmåga att driva dina egna projekt med fokus på tid, kvalitet och säkerhet. Du arbetar självständigt och har förmågan att både leda och fördela arbetet, samtidigt som du tycker att det är viktigt att ta hand om dina medarbetare. Du har kunskap och förståelse för branschen och är väl insatt i byggnadsjuridik då du har det huvudsakliga ansvaret ute i projekten. Vidare är du kund- och serviceorienterad och ser alltid till att strukturera ditt arbete utefter dina tidsplaner.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västberga, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektledare, Project Manager, bygg, industri, teknik, entreprenad, platschef, arbetsledare, heltid, Stockholm

Ansök härTillbaka