|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektledare / Leveransprojek...

 
 
 
Projektledare / Leveransprojektledare med teknisk kunskap till Dustin Sales Operations
Rekrytering sker löpande
Nacka Strand
Ansök nu

Dustin är en av nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Vi söker nu en projektledare med teknisk kunskap till vårt Sales Operations team.

Om rollen

Som projektledare på Dustin kommer du att arbeta med ett antal parallella projekt och det handlar i första hand om projekt som sträcker sig över ett par månader. I rollen ingår mycket kontakt med såväl den interna säljorganisationen som den externa kunden och du ansvarar för att sätta tidplaner, mötesstruktur och dokumentation av projektet.

För att teamet ska vara framgångsrikt måste vi arbeta med att leverera på ett så effektivt sätt som möjligt för att uppnå ett lyckat projekt. Det innebär förstås att du är expert på att hålla samman projekt och koordinera såväl interna som externa funktioner. I vårt arbete har vi en tydlig projektmetodik som grundar sig i PPS (Praktisk Projekt Styrning). Självklart ansvarar du för dokumentation och administration för de projekt som du driver.


Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som projektledare på Dustin tror vi att du har jobbet med projektledning tidigare och att du har en teknisk bakgrund alternativt ett stort intresse för Teknik/IT.

Vi tror även att du:

  • Har en utbildning i projektledning, med fördel PPS.
  • Har erfarenhet av liknande roller inom projektledning eller koordinering av komplexa projekt.
  • Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska, i både tal och skrift

Projektledarteamet på 3 personer fungerar som en stödjande funktion till säljorganisationen och därför ser vi att du är en tillmötesgående person som bidrar till säjarens kundorienterade tankesätt. Du trivs med att ha många kontakter och du har en förmåga att leda och styra upp processer. Viktigast av allt är du en engagerad lagspelare som drivs av att bidra till en positiv stämning och framgång för teamet.

Sökord: projektledare, project management, projekt, teknisk, project, technical, tekniker, project manager

Översikt

Placering

Nacka Strand

Kategori

Project Management

Anställningsform

Heltid

Tillsvidare

Bransch

IT

Kontaktuppgifter


Tina Andersen

Win as a team

Vi bygger vår verksamhet utifrån filosofin att framgång nås genom lagarbete. Hos oss får du jobba med engagerade medarbetare som drivs av att teamet når högt uppsatta mål tillsammans.

Vardagen på Dustin är både fartfylld och föränderlig, vilket kräver flexibilitet och ansvarstagande. I gengäld är vi stolta över att kunna erbjuda ett dynamiskt arbetsklimat med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi tror att det berikar oss som företag om våra medarbetare har olika bakgrund och erfarenheter. Genom kravställning på rekryteringsprocessen, regelbunden uppföljning och framhävande av de goda exemplen jobbar vi mot en bättre jämställdhet i hela koncernen