Projektledare
Stockholm/Kista
TeleComputing söker Projektledare! 
 
Lockar det dig att jobba tillsammans med oss som är marknadsledande inom bl.a. molntjänster och Software as a Service tjänster? Vi söker dig som vill jobba i ett framgångsrikt företag i tillväxt som satsar på tydliga framgångsfaktorer! Vill du jobba i ett härligt team där våra kunder alltid står i fokus? Vi erbjuder ett spännande och kul jobb med stor frihet och personligt ansvar där du är ansiktet utåt. Har du tidigare erfarenhet av IT- projektledning och söker nya utmaningar så kan detta vara precis det jobb du bör söka!  
 
I rollen som projektledare kommer du att: 
• omsätta nya kundavtal till projekt (såväl nyetableringar som tjänsteförändringar) 
• bemanna projekt med utföranderesurser 
• vara ansvarig för kundrelationen inom projekten 
• driva ett flertal projekt parallellt 
 
I rollen kommer du att bidra med struktur och kundnärhet för att leverera TeleComputings tjänstekatalog. Du kommer att vara en viktig del i det team som äger och ansvarar för införandeprocessen för våra kunder. Vi tror att du som person och i din roll även kommer att bidra med energi och entusiasm i uppdrag och projekt. 
 
Vi erbjuder dig
• En kul roll i ett härligt team där du bidrar, är delaktig och kan påverka. 
• Goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom Nordens ledande specialistverksamhet inom molntjänster.  
• En tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter framöver. 
• En flexibel och viktig roll med möjlighet att göra stor skillnad för både TeleComputing och för våra kunder.  
• Fräscha lokaler och arbetsytor med närhet till kommunikation och service. 
• Din kompetens och kunskap är viktig för oss, vi ger därför goda möjligheter till kompetensutveckling och utbildningar, bland annat i samarbete med vår samarbetspartner Microsoft.  
• För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Vi sätter trivsel och arbetsmiljöfrågorna högt på agendan och har även särskilt goda personalförmåner bland annat vad gäller hälsa och friskvård. 
 
Vi tror att du: 
Har en konsultbakgrund och vet att projektledaren är företagets ansikte utåt mot kund och dess verksamhet. Du är driven och gillar att arbeta självständigt där eget ansvar är en självklarhet för dig. Vidare ser vi att du är resultat- och kundorienterad och van att tala inför andra. För att klara av rollen behöver du ha god kunskap om IT-infrastruktur. Du behöver även behärska svenska och engelska väl, i såväl tal som skrift. Den arbetslivserfarenhet du behöver ha med dig är minst 2 år som IT-projektledare. 
 
Vi ser fram emot din ansökan! 
 
Om TeleComputing
TeleComputing-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster på den nordiska SMB-marknaden. TeleComputing levererar marknadsledande och miljövänliga lösningar inom IT-drift, outsourcing, IT OnDemand, molntjänster och SaaS-tjänster (Software as a Service). TeleComputings svenska bolag har över 300 anställda på 2 orter och ca 400 företagskunder. TeleComputing är certifierade enligt såväl ISO9001:2008 (kvalitet), ISO 27001 (informationssäkerhet) som ISO14001 (miljö). För mer information se http://www.telecomputing.se/ 

Kontakt oss

Magnus Bäckman 
Project & Consulting
0708965030
 
 
 

Apply for position


Søknadsfrist

2018-05-25

Les mer om Telecomputing

MapsShare


Følg oss

   Twitter
    LinkedIn
    Karriärsidan
|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektledare