|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektledande Utvecklare / De...

Projektledande Utvecklare / Developer inom e-handel till Horsemeup.se


Horsemeup.se söker en drivande webbutvecklare med erfarenhet inom e-handel och att leda projekt. Vi söker dig som operativt vill driva utvecklingsprojekt och föra verksamheten framåt tillsammans med resten av teamet. Som utvecklare hos oss kommer du att planera, implementera och följa upp förbättringar och nya funktioner i vår e-handelsplattform.

 

För att trivas hos oss behöver du vara resultat- och lösningsorienterad, kunna jobba självständigt och samtidigt ha lätt att kommunicera och samarbeta. Du har ett intresse av att arbeta nära verksamheten, idealt har du tidigare arbetat inom ett snabbväxande e-handelsbolag där förändringar är en del av verksamheten och nya innovativa tekniska lösningar kan behövas.

 

För att bli en del av vårt team har du:

 • Flera års arbetslivserfarenhet av PHP eller Magento.
 • Alternativt flera års erfarenhet av modern frontend-utveckling.
 • Erfarenhet av webbsidor som hanterar stora volymer av trafik och ordrar.
 • Arbetat med Git eller annan versionshantering.

 

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av affärssystem. Vi använder oss av Microsoft Dynamics NAV.
 • Tidigare jobbat med e-handel.

Som person är du prestigelös, social, ansvarstagande och flexibel. Vi tror även att du har en analytisk förmåga och vill jobba med nyutveckling och funktionalitet på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder en roll i ett spännande och snabbväxande företag inom en stark bransch. Kontoret är centralt belägen i Göteborg.  

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att klicka på ”Ansök” nedan. Din ansökan ska innehålla CV och en kort personlig presentation

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! 

Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Isabel Paymandar på Monster, +46 (0) 70-342 03 50. alt. Isabel.paymandar@monster.se Observera att vi EJ tar emot ansökningar via e-post.

 

 

Om Horsemeup.se

https://www.horsemeup.se/om-horsemeup.html/

www.Horsemeup.se  är en e-handelssajt som säljer handplockat Equestrian Design med hög kvalitet till norden och EU. Vi har även ett showroom/butik i Västra Frölunda, i västra Göteborg. Vi arbetar bara med de varumärken vi anser vara bäst på marknaden idag. Ambitionerna är höga och kraven på de tekniska lösningarna likaså. Bolaget startades 2012 av Monica Sjösvärd, VD.

 

Sökord:Utvecklare, Programmerare, fontend utvecklare, frontend developer, developer,Itdeveloper,Projektledande utvecklare, IT utvecklare, PHP,Magento, Git, Microsoft Dynamics NAV, e-handel, frontend-utveckling

 

ANSÖK HÄR

TIPSA EN VÄN

DELA JOBB

Översikt

 • Företagsnamn
  Horsemeup.se
 • Placering
  Göteborg, VTG
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare