|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektkoordinator till Trafik...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Projektkoordinator till Trafikverket i Borlänge


Har du en högskoleutbildning med inriktning teknik eller ekonomi och är intresserad av att arbeta som Projektingenjör på Trafikverket i Borlänge? Nu söker vi dig som har ett tekniskt intresse och vill vara delaktig i Trafikverkets storsatsning ERTMS-projektet som arbetar med ett nytt signalsystem för hela Sveriges järnväg. Du kommer huvudsakligen arbeta med den administrativa uppföljningen på funktionen för Förarbeten inom IT. Läs mer i annonsen nedan och skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Academic Work söker en Projektingenjör till Trafikverkets kontor i Borlänge. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Målsättningen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Trafikverket är en viktig samhällsfunktion som fokuserar på samhällsutveckling och att dagligen utveckla och förvalta infrastrukturen i Sverige med målsättningen att underlätta framkomligheten. Till tjänsten får du även ett kompetenspaket från Academic Work innehållande utbildningsmoment inom allt från projektledning till presentationsteknik och målsättningsworkshops.

Arbetsuppgifter

Trafikverkets storsatsning ERTMS-projektet arbetar med ett nytt signalsystem för hela Sveriges järnväg och söker nu en Projektingenjör till Funktionen Förarbeten IT. Som Projektingenjör på Funktion Förarbeten IT kommer du att fungera som funktionens administrativa och ekonomiska stöd. Detta genom att vara kontaktperson för funktionen i ekonomifrågor som exempelvis fakturahantering, stöd i ekonomisk uppföljning avseende tid, kostnad och innehåll samt efterkalkyler.

Du kommer även stötta funktionen med administrativa arbetsuppgifter som exempelvis att medverka vid upprättande av funktionens tidplaner och planerade aktiviteter. I arbetsuppgifterna ingår det även att genomföra och dokumentera riskhanteringar, upprättande och uppföljning av systematisk kravhantering samt medverka på möten och skriva protokoll/minnesanteckningar.

Vi söker dig som

 • Har en utbildning på högskoleingenjörsnivå med inriktning teknik eller ekonomi eller annan utbildning som Trafikverket bedömer som likvärdig för tjänsten
 • Innehar goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Har goda kunskaper i Office-paketet

Det är meriterande om du:

 • Tidigare arbetat med projektingenjörsarbete såsom tidsplanering, budget, riskarbete samt uppföljning av projekten
 • Har erfarenheter av projekt inom järnväg och/eller väg

Vi söker dig som trivs i en arbetsroll där du får agera stöd åt dina kollegor för att ni tillsammans ska kunna driva gruppen framåt mot gemensamma mål. För oss innebär detta att du trivs med samarbete och att ha regelbunden kontakt med dina kollegor på funktionen. Du kommer ha en viktig roll i funktionens ekonomiska uppföljning, administrativa struktur och dokumenthantering. Därför är det även viktigt att du är en sann förespråkare för "ordning och reda" genom att vara strukturerad och ordningssam. Du är även självgående vilket innebär att du har förmågan att driva dina egna arbetsuppgifter framåt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Februari

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Placering: Borlänge

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Trafikverkets uppgift är att se till att våra vägar är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell och att alla resor och transporter sker så säkert som möjligt och med minsta möjliga miljöpåverkan. Genom allt detta kan du vara med och bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som utvecklar samhället. Regioner kan utvidgas när arbetspendlingen fungerar. Både stadsmiljöer och landsbygd kan utvecklas när transportmöjligheterna är anpassade till människors behov. Du kommer vara delaktig i projekt ERTMS vilket i korthet innebär ett gemensamt tågtrafiksstyrningssystem för Europa, vars syfte är att ersätta nuvarande signalanläggning som är föråldrad och behöver bytas ut.

 • Borlänge
 • Heltid
 • Teknik
 • 14998385