|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektinköpare

 
 
 

Projektinköpare

Projektinköpare med tekniskt intresse sökes med start omgående


Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:
Du kommer ha delat ansvar över inköp till olika projekt gällande nya produkter. Arbetsuppgifterna består främst av inköp till de olika projekten, exempelvis verktyg och prototyper, arbeta med ÄO-processen, kvalitetsansvar och ansvar för inköp i reklamationsprocessen tillsammans med huvudansvarig samt kontakt med leverantörer. Som projektinköpare jobbar du nära teknikerna, därav är det viktigt att du har en teknisk förståelse. Uppdraget startar omgående och förväntas pågå ca 4-6 månader.

Kvalifikationer:
Vi ser att du som söker har några års erfarenhet inom inköp mot tillverkande industrin eller motsvarande erfarenhet. Du känner till 5S och Lean.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Automotive, OEM kundkrav, PPAP process samt van att arbeta i affärssystemet Monitor.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är tekniskt intresserad, driven och kan komma snabbt in i arbetsuppgifterna. Vidare är du strukturerad, har god systemvana och är inte rädd för att ta egna initiativ. Engelska och svenska är ett krav och det är meriterande om du även behärskar tyska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-01-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Malin Runnkvist, malin.runnkvist@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.