|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Project Manager Nordic (SAP CR...

 
 
 
Project Manager Nordic (SAP CRM) sökes till BSH Home Appliances
Placering
Stockholm

Anställningsform
Heltid, Tillsvidareanställning
LEVEL

BSH Home Appliances AB


Welcome to the innovation leader in home appliances, welcome to the team! BSH Home Appliances AB is part of the BSH Home Appliances Group. With our products under the brands Bosch, Siemens, Neff and Gaggenau as well as with our regional and special brands, we make life easier. An international group with an annual revenue of about 12.6 billion Euro in 2015 and more than 53,000 employees, we inspire through high quality product design, resource efficient technology and an excellent working environment. Read more about BSH Home Appliances on www.bsh-group.com. Get ahead with your career – think ahead with us.

Project Manager Nordic (SAP CRM) sökes till BSH Home Appliances

Till vår uppdragsgivare BSH Home Appliances söker vi nu en engagerad och affärsdriven Project Manager Nordic (SAP CRM). I rollen kommer du ansvara för implementationen av ett nytt CRM-system i Norden. Systemet är utvecklad internt och implementationen är en del av ett globalt projekt.

Du kommer rapportera till Head of Business Administration Northern Europe och vi ser helst att tjänsten är placerad på huvudkontoret för Norra Europa i Solna, alternativt på andra BSH kontor inom Norden.

Du kommer in i ett tidigt skede och får möjligheten att vara med från planeringsstadiet fram tills efter implementation. När projektet är klart kommer du få möjligheten att arbeta i andra interna verksamhetsnära projekt.

I rollen ingår att:

• ansvara för projektprocessen; inklusive samordning av olika intressenter inom bolaget (från HQ i Tyskland till lokalt anställda i respektive marknad)
• säkra och främja samarbete mellan alla intressenter samt ansvara för workshops i samband med planering och förberedelse
• säkra nära samarbete med alla involverade specialister samt den tekniska SAP projektledaren under alla projektets faser
• övervaka och vid behov hantera alla potentiella risker i samband med projektet
• övergripande ansvara för all projektdokumentation
• löpande rapportera under projektets alla faser
• efter implementeringsfasen ansvara för support, utbildning, buggfix och eventuella andra förändringsbehov

Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du tidigare har arbetat som projektledare av systemimplementation i minst 2–3 år. Har du erfarenhet av SAP ses det som starkt meriterande. Det ska tilläggas att det ses som ett plus om du har erfarenhet av projektledning i flera länder och då gärna inom Norden.

Du talar och skriver obehindrat på engelska och vi ser även helst att du även kan tala och skriva på svenska alternativt på andra nordiska språk.

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och det är starkt meriterande om du har utbildning inom projektledning. Vi ser det som en förutsättning att du har ett generellt intresse för IT och är duktig på Microsoft Office-paketet samt väl bevandrad i Excel.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker en positiv, driven och handlingskraftig person med förmåga att kommunicera med alla typer av människor oavsett roll. Du är resultatorienterad, har en flexibel inställning samt en stark beslutsförmåga. Du har även ett strukturerad arbetssätt, har förmåga att prioritera och leder dina projekt med entusiasm och starkt engagemang.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar BSH Home Appliances med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Skicka CV och personligt brev på engelska. Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
LEVEL
Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid! För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.
LEVEL