|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Project Manager - Electronic D...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla ÅF-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Project Manager - Electronic Design jobb i Stockholm, Stockholms Län Sverige
 • Ansök här
 • About ÅF


ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. ÅF – Innovation by experience.

Project Manager - Electronic Design

Om jobbet

Vi söker fler tekniska projektledare med elektronikbakgrund. Det finns en mängd produkter och tjänster som ÅF har där kombinationen ledarskap och teknisk kunskap är viktig. I detta fall söker vi projektledare med elektronikbakgrund!

Som konsult på ÅF kommer du arbeta i ett brett spektrum av branscher, från teleom och fordon till medicinteknik. Ditt arbete kan ske ute på plats hos våra kunder alternativt i projekt i våra egna lokaler. Detta ger stora möjligheter till omväxling och utveckling över tid.

Rollen som teknisk projektledare hos oss skulle t.ex. kunna vara att du leder mindre team med stora kontaktnät gentemot elektronikkonstruktörer, leverantörer, mjukvarautvecklare, mekanik, högre projektledare/chefer där du fortfarande kan vara delaktig och påverka själva konstruktionen och systemeringen. En annan möjlig roll är att kravställa ett sådant projekt eller dess produkt.

Vem är du?

Du är antagligen en elektronikkonstruktör som naturligt tagit på dig mer och mer ledaransvar och nu vill ta nästa steg:

 • Du har minst 5 års relevant yrkeserfarenhet av elektronikkonstruktion.
 • Du har förmåga för projektledning och gärna något års erfarenhet.
 • Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du gillar att träffa människor och har förmåga att anpassa dig i nya miljöer. Som konsult är det även viktigt att du har förmågan att jobba självständigt och kan ta egna initiativ och beslut.

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

PLATS: Stockholm

Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande.

 

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

*ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Lisa Nerell, rekryterare
+46 105051593
lisa.nerell@afconsult.com 

Tor Ericson, linjechef
+46 70 6355688
tor.ericson@afconsult.com

ÅF Logo
 • Placering
  Stockholm
 • Bransch
  Teknik/Ingenjörstjänster
 • Anställningsform
  Heltid, Tillsvidare
 • Sista ansökningsdag
  04/02/2018
Följ oss

Facebook Twitter
ÅF Bottom
Ansök här