|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Produktionstekniker till växel...

 
 
 
Om jobbet
Titel: Produktionstekniker till växellådsmontering
Verksamhetsområde: Produktion
Stad: Södertälje
Sista sökdatum: 2017-10-15
Jobb Id: 20172539
 
Om Scania
Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 42 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2014 uppgick faktureringen till 92,1 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6 miljarder kronor.

www.scania.com/karriar
 

Produktionstekniker till växellådsmontering print Skriv ut
Vill du ha en spännande roll inom en framgångsrik verksamhet under utveckling? Vi söker nu en produktionstekniker till vår växellådsmonteringsfabrik i Södertälje, men också en tjänst som är kopplad till våra andra monteringsfabriker runt om i världen!

Vill du arbeta med att ta fram tekniklösningar för monteringsprocess?
Som produktionstekniker medverkar du som projektledare eller projektdeltagare i ett antal projekt. Det kan röra så väl införande av ny utrustning som omställning och balansering av befintlig utrustning. Du kommer att analysera produktkraven, hitta och implementera den bästa möjliga tillverkningsmetod för att uppfylla produktionsmål.

I arbetsuppgifterna ingår att:
  • Specificera, godkänna och leverera moderna och komplexa utrustningar till produktion.
  • Arbeta tvärfunktionell i flera projekt för att implementera nya växellådor.
  • Använda moderna metoder (LEAN, m.fl.) för att utföra arbetet.
  • Driva projekten mot andra fabriker i världen och implementera global lösningar.
Du blir en viktig del av Scania - Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida Scanias kärnvärden.

Läs gärna mer om Produktion och logistik Scania Södertälje.

Har du den här bakgrunden?
  • Du har högskole- eller civilingenjörsutbildning.
  • Du har lätt för att kommunicera och behärskar engelska i tal och skrift.
  • Det har tidigare erfarenhet av produktionsteknik.
  • Det är meriterande om du har jobbat med kravställningar/kravspecifikationer samt har kunskaper om balansering i montering. 
Är det här du?
Du kan vara nyutexaminerad eller ha ett par års arbetslivserfarenhet för att utmanas och utvecklas. För att trivas i rollen behöver du ha god samarbetsförmåga och vara öppen och utåtriktad då arbetet innebär många och olika kontaktytor. Du har förmågan att hålla en struktur, planera ditt arbete och veta när du behöver driva på ett projekt framåt. 
 
Ta reda på mer!
Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Södertälje. Du arbetar kontorstider, måndag-fredag med möjlighet till flextid.
 
Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval och Intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 


Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20172539 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.