|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Produktionsoperatör

 
 
 

Produktionsoperatör

Har du ett stort teknikintresse, är en problemlösare och tycker om att arbeta metodiskt? Då har vi uppdraget för dig!

Randstad söker nu en ambitiös och kvalitetsmedveten produktionsoperatör med teknikintresse till kund i Uppsala. Arbetet är förlagt till dagtid, dock kan ett 2-skiftgång förekomma inom en snar framtid.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning
Du kommer huvudsakligen att arbeta med produktion av elektrokromfilm och glaslaminering enligt skrivna instruktioner, både i och utanför renrumsmiljö (ISO 7 klassificerad). Du har en bred roll och arbetar med hela kedjan från buffertberedning och lagerinventering till kvalitetskontroll och förpackning samt andra orderförberedande moment.

Du kommer arbeta i ett litet och tätt sammansvetsat team vilket ställer höga krav på förståelse för hela tillverkningsprocessen och varje enskilds komponents betydelse för slutresultatet.

Som produktionsoperatör har du ett helhetsansvar för att produktionskedjan fungerar och att slutprodukten håller hög kvalitet och levereras enligt uppsatta tidsmål.

Stor betoning läggs vid aktivt deltagande i förbättringsarbete och att uppmärksamma och rapportera eventuella fel och avvikelser i processer och dokumentation.

Du kommer att jobba i en dynamisk och föränderlig miljö där du erbjuds möjlighet till att påverka och bidra.

Kvalifikationer
Du som söker har en teknisk eller naturvetenskaplig utbildning på gymnasienivå samt minst 2 års tidigare arbetserfarenhet från producerande verksamhet. Det är mycket meriterande om du dessutom har arbetat som operatör och därtill i renrum.

Du har goda kunskaper i Office-paketet samt behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift då arbetet sker i en internationell miljö.

Truckkort för och vana av att köra motviktstruck (B1) är meriterande.

Ett stort teknikintresse är en förutsättning för tjänsten.

Du är en ansvarstagande problemlösare och en kvalitetsmedveten team player som bidrar till den goda stämningen på arbetsplatsen. Du arbetar metodiskt och trivs med att jobba enligt skriftliga instruktioner, samtidigt som du gärna tar egna initiativ och kommer med förbättringsförslag i din strävan mot högkvalitativa slutprodukter och kundnöjdhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt hos kund. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Hanna Broström, konsultchef I hanna.brostrom@randstad.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.