|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Produktionschef till VIVAB

 
 
 

Produktionschef till VIVAB

Var med och gör skillnad! Som produktionschef på VIVAB får du vara med och påverka utvecklingen av vår miljö och infrastruktur. VIVABs uppgift är att ge våra kunder en säker och tillförlitlig leverans av dricksvatten av god kvalité.

Randstad söker nu en produktionschef till vår kund VIVAB. Här får du en bred tjänst i ett bolag där man arbetar för en god personalpolitik och välmående medarbetare. I rollen som produktionschef svarar du för produktionen av dricksvatten. Med dig i bagaget har du minst 3 års tidigare erfarenhet från en ledande position liksom eftergymnasial utbildning inom teknik. Låter det här som den perfekta rollen att inleda 2018 med? Då hoppas vi på din ansökan – redan idag!

Omfattning: Heltid, för start enligt överenskommelse och tillsvidare.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att utgå från VIVABs kontor i Falkenberg men ha personal på flera olika arbetsplatser inom verksamhetsområdet. Som produktionschef till bolagets enhet Vattenverk är du direkt underställd VA-chefen. I rollen svarar du för produktionen av dricksvatten till kunder i både Varbergs och Falkenbergs kommuner. Den operativa verksamheten är fördelad på två driftområden med en driftledare och ett kunnigt arbetslag inom varje område. I ditt dagliga arbete kommer du ha nära kontakt med såväl interna liksom externa kontaktytor som exempelvis myndigheter.

Exempel på dina arbetsuppgifter;

  • Svara för drift och underhåll av vattenverk, tryckstegringar och reservoarer. I rollen ingår även personal- och arbetsmiljöansvar.
  • Ekonomibevakning, budgetering samt såväl uppföljning som utveckling och effektivisering av verksamhet med fokus på driftsäkerhet och kvalitet.
  • Delta i planering och verkställande av investeringar inom driftområdet.
Kvalifikationer:
Här behöver du;

  • Högskoleutbildning inom teknik (alternativt mångårig erfarenhet från motsvarande tjänst som av oss bedöms likvärdig).
  • Minst 3 års erfarenhet från en ledande position och god kunskap om budgetering och ekonomisk uppföljning.
  • God svenska i både tal och skrift samt körkort. Det är meriterade med egen bil.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen som produktionschef har du en god analytisk förmåga, är noggrann och har ett gott kvalitetstänk. Du är också duktigt på att etablera trovärdighet bland dina medarbetare och har en fallenhet för att skapa förtroende och förmedla energi. Vidare trivs du som finner samarbete vara en viktig beståndsdel i arbetet och kan således dela ansvar och mål för att möjliggöra goda prestationer. Är du dessutom analytisk och kan såväl förutse problem som finna effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på dem? Då kommer du bli högt uppskattad i din nya roll.

Har du tidigare erfarenhet från VA-verksamhet, livsmedelsproduktion och/eller processindustri ser vi det som plus (ej krav).

Om VIVAB:
Vatten & Miljö i Väst AB jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision– var med och förverkliga den du också!

Sista ansökningsdag: 2017-02-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Mimmi Nyman | mimmi.nyman@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.