|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Product Content Manager

 
 
 
Addnature

Product Content Manager

Arbetsuppgifter

I rollen som Product Content Manager hos oss på addnature.com skriver du informativa och inspirerande texter om säsongens nya produkter och ser till att allt kan publiceras i tid på addnature.com. Beskrivningarna ska guida kunderna till rätt köp för just dem, deras behov och aktiviteter.

Vi jobbar i ett litet team med eget ansvar och nära samarbete med våra kollegor, både inom avdelningen, med andra avdelningar samt våra leverantörer.

För att få ett bra underlag till texten gör vi research om produkterna, de olika materialen och användningsområdena. Till vår hjälp har vi leverantörernas tekniska information, utbildningar, egen och andra kollegors erfarenhet och kunskap, samt i många fall möjligheten att titta på produkten.

Vem är du?

Du har lätt för att uttrycka dig på svenska, har ett rikt språk och tycker om att skriva. Dina texter lyfter fram varje produkts unika egenskaper och användningsområde. Du har lätt för att anpassa textens ton till produkten och målgruppen – samtidigt som du får med all relevant information. Tidvis är tempot högt och vi färdigställer 15-35 texter per dag.

Du är noggrann, ödmjuk inför att det alltid finns ännu mer att lära sig, peppas av att tempot tidvis är högt och gillar utmaningen att sälja utan direkt kundkontakt. 
Eftersom vi jobbar i en liten grupp skriver vi om alla produkter i vårt sortiment. Det handlar bland annat om skidåkning, klättring, trailrunning, simning, sköna fjällvandringar och kajakturer där regnet bara öser ned.

 Vi tror att du gillar att vara ute på din fritid och att du själv är aktiv utövare inom någon eller några av de aktiviteter som relaterar till det vi säljer.

Vi ser fram emot din ansökan och en motivering varför du skulle passa hos oss och som Product Content Manager.  

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning tillämpas, på 100%.

Du ansöker till tjänsterna genom att klicka på ”Sök tjänst” – ej via e-post.

Rekryteringsprocessen är i full gång, så skriv ihop din ansökan redan idag! 

Välkommen med din ansökan! 

 

Översikt

  • Omfattning:
    Heltid
    Tillsvidare

Roi socialt