|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Platschef / Servicechef till D...

 


Platschef
/ Servicechef till DAF – Nordic Truckcenter i Markaryd

 

Vi söker nu en platschef/servicechef till Markaryd

 

På Nordic Truckcenter är vi generalagent för DAF där vår entreprenörsanda präglar oss och som driver oss framåt. Vi går en ljus framtid till mötes med fortsatt fokus på tillväxt och nya satsningar! Livet innanför Nordic Truckcenter väggar är spännande, men också utmanande.

 

Om jobbet

Det viktigaste i rollen som platschef på Nordic Truckcenter är ledarskapet och att skapa en positiv miljö för både medarbetare och kunder. Det är genom att tydligt, inspirerande och engagerande ledarskap vi kan nå våra mål tillsammans. Din uppgift är att skapa förutsättningar för dina medarbetare att uppnå resultatmål samt utveckla en vinnande lokal kultur och genom företagets ramar. I arbetsuppgifterna ingår det att:

 

 

 • Utveckla ledarskapet och säkerställa att våra värderingar är närvarande i allt vi gör.
 • Skapa en målstyrd serviceorganisation med fokus på kundmötet. Du bidrar operativt genom kundmottagning tillsammans med verkstadschefen.
 • Vara delaktig och operativ i anläggningens verksamhet och en förebild i allt du gör.
 • Effektivisera kostnader, följa upp nyckeltal och optimera lönsamhet, säkerställa kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet.
 • Styra och utveckla PDI verksamheten (Intern påbyggnationsverkstad samt Sverige anpassning av nybilsfordon) samt vår lokala serviceverksamhet.

 

Platschefstjänsten i Markaryd innebär att du även agerar servicechef. Markaryd är koncernens huvudverkstad där majoriteten av alla fordon i Norden passerar igenom. För oss är detta basen för gruppens serviceverksamhet där din roll blir avgörande för vår framgång.  Du ansvarar för resultatet på anläggningen, den dagliga driften, schemaläggning, rekrytering, och uppföljning samt säkerställer att anläggningen är tillgänglig, fräsch och funktionell. Som platschef är du drivande och påverkar aktivt utvecklingen av verksamheten. Till din hjälp finns gemensamma funktioner inom ekonomi, marknadsföring, TRP, och även den nationella teknisk-support för DAF är placerad här.

 

Om dig

För att trivas hos oss kommer du förmodligen även behöva trivas med att det är:

 

 • Högt tempo i en föränderlig miljö
 • Expansivt med fokus på utveckling och tillväxt
 • Prestigelöst med en öppen och inkluderande kultur
 • Nödvändigt att ha en god prioriteringsförmåga
 • Inställningen och attityden som gör skillnaden!

 

Du är en driven ledare som motiveras av goda resultat och har ett gott affärssinne med kunden i fokus. Du är en DAF-ambassadör och tänker alltid kundnytta och service. Högt tempo, förändringsbenägenhet, utvecklingsfokus samt struktur är andra viktiga egenskaper.

 

Du är en verkstadsman, engagerad och ansvarstagande person med en tydlig framåtanda. Dina sociala egenskaper skapar en positiv stämning runt omkring dig och du sätter alltid laget före jaget. Egenskaper som servicemedveten, inspirerande, motiverande och prestigelöshet präglar dig. Ditt stora engagemang smittar av sig och skapar energi för dina medarbetare och de du samarbetar med.

 

För att lyckas i ledarskapet eftersträvar vi ledare som är intresserade av att utveckla människor, bygga team för framgångsrikt samarbete samt arbetar med förändring. Ledare som har förmåga att kommunicera och förmedla budskap samt har ett beslutsfattande som präglas av mod och tydlighet. Ödmjukhet och förmåga att reflektera är andra viktiga egenskaper för att själv utvecklas som ledare.

 

Din ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Tjänsten söker du genom att klicka på ”Ansök här”. Har du frågor om tjänsten, kontakta tina.andersen@monster.se alt. 0703420308.

 

Vi ser fram emot att presentera oss vidare under rekryteringsprocessen

 

Om företaget

Nordic Truckcenter är generalagent för DAF Trucks i Sverige och har sälj- och serviceställen runt om i landet. Företaget, som även är verksamt i Finland och Holland, är välkänt för att kunna förse sina kunder med den optimala lösningen för deras transportbehov. NTC  kan erbjuda alla typer av konfigureringar för nya och begagnade transportfordon med enastående leasing- och finansieringslösningar. Tillsammans med våra servicepartners tillhandahåller Cosmo Trucks den optimala servicen för DAF-transportfordon i Sverige.

 

Läs mer om oss påwww.nordictruckcenter.se

 

 

Sökord: platschef, servicechef, driftansvarig, service manager, gruppchef, chef, teamledare, teamleader, manager, fordon, automotive 

 

 

 

ANSÖK HÄR

TIPSA EN VÄN

DELA JOBB

Översikt

 • Företagsnamn
  Nordic Truckcenter
 • Placering
  Markaryd, KRBG
 • Bransch
  Fordon - Försäljning och Service
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare