|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Platschef

 
 
 
PEAB logo
Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Platschef

Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Till våra beläggningsenheter i Mälardalen inkl. Stockholm söker vi nu efter engagerade, positiva och jordnära platschefer!

Om tjänsten 

Som platschef är du en nyckelperson och har ansvar för projekten. Din huvuduppgift består i att planera och leda produktionen från start till mål. Det innefattar ansvar för ekonomi, planering och personal i projekten, vilket ger utrymme för utveckling av ditt ledarskap.

Kravprofil

Du är positiv och ser möjligheter i arbetet. Du har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat, är strukturerad och kan överblicka helheten.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från asfaltproduktion och/eller från arbetsledande befattning. Det är meriterande om du har en teknisk högskoleutbildning samt kalkyleringserfarenhet. Du har god datorvana och innehar B-körkort. 

Tjänsterna är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

2018-02-28

Arbetsplats/placeringsort:

Mälardalen inkl. Stockholm

Kontaktpersoner:

Christian Smeds, Arbetschef Stockholm Syd

mob: 0733-84 84 71

Johan Rylander, Arbetschef Örebro

mob: 0733-84 70 64

Patrik Carlsson, Arbetschef Stockholm Norr

mob: 0733-84 80 63

Peter Hederberg, Arbetschef Östergötland

mob: 0733-84 83 11

Sök tjänsten