|

Ta emot liknande jobb via mejl för

PROJEKTLEDARE MED DRIV TILL EX...

PROJEKTLEDARE MED DRIV TILL EXPANSIVT BOSTADSBOLAG

banner

PROJEKTLEDARE MED DRIV TILL EXPANSIVT BOSTADSBOLAGPROJEKTLEDARE MED DRIV TILL EXPANSIVT BOSTADSBOLAG

JobBustersPROJEKTLEDARE MED DRIV TILL EXPANSIVT BOSTADSBOLAG
Arbetsuppgifter
Vår kund söker nu en Projektledare / Verksamhetsutvecklare som ska utveckla bolagets nya verksamhetsgren. Kunden jobbar med bostadslösningar till företag som behöver boende för sin personal, och håller just nu på att starta upp en ny verksamhetsinriktning som riktar sig mot en för kunden ny spännande målgrupp. Det är här du kommer in med ditt driv, din organisationsförmåga och din skicklighet att sy ihop en mängd olika delar till en fungerande helhet.

Som Projektledare / Verksamhetsutvecklare kommer ditt ansvar vara att skapa ett koncept och en plan för den nya verksamhetsinriktningen, identifiera vad som behöver göras, kontakta relevanta samarbetspartners och i slutändan se till att allt resulterar i en kvalitativ verksamhet. Du kommer ha hjälp av bolagets VD och säljansvarig under arbetets gång.

Tjänsten är placerad på företagets huvudkontor i Täby, men den nya inriktningen kommer att få genomslag på kundens olika verksamhetsorter i södra och mellersta delarna av landet, så vissa resor kan förekomma.

Företagspresentation
Vår kund är ett expansivt företag inom bostadsbranschen. De erbjuder i dag boendelösningar för företag främst inom bygg- och entreprenadbranschen och har för närvarande cirka 150 longstay-boenden runt om i Sverige. Företaget utvecklar och utökar sin verksamhet och erbjuder en trevlig arbetsplats i ständig förändring och förbättring.

Kvalifikationer
- Du har någon tidigare erfarenhet som Projektledare / Verksamhetsutvecklare eller liknande roll

- Det är meriterande med bakgrund inom hospitality/hotel management, B2B eller fastighetsbranschen

- Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat

- Du har B-körkort

Personliga egenskaper
Kunden lägger stor vikt vid personliga egenskaper. I tjänsten som Projektledare / Verksamhetsutvecklare krävs ett stort driv och självständighet. Du är tydlig, trivs med att ha flera bollar i luften samtidigt, och har förmågan att driva processer framåt. Välorganiserad, positiv och flexibel är adjektiv som beskriver dig. Du är en resultatinriktad problemlösare, har gott affärssinne och trivs med frihet under ansvar.

Vad vår kund kan erbjuda
Kunden erbjuder en mindre arbetsplats med högt i tak och härlig teamkänsla. Du kommer få bli del i en händelserik vardag med goda utvecklingsmöjligheter. De är måna om sin personal och nya idéer och tankar är alltid välkomna.

Lön
Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.


Kontaktperson(er)
Josefina Blomquist
08-525 240 21

Ansök här JobBustersJobBusters


Översikt

Placering

Stockholms Län, STHM

Bransch

Teknik/Ingenjörstjänster

Anställningsform

Heltid
Tillsvidare

Karriärnivå

Erfaren (mer än 2 års erfarenhet)