|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Operatörer med lödkunskap till...

 
 
 
Scanfil

Operatörer med lödkunskap till Scanfil i Karlskoga

Vi behöver förstärka vår organisation i Karlskoga med fler Operatörer med lödkunskap.

Varmt välkommen till en spännande internationell miljö, där vi jobbar med många spännande produkter och kundprojekt. Vi är ett positivt och vinnande lag som satsar hårt för att möta framtidens utmaningar i en konkurrensutsatt bransch där alla i laget gör skillnad – för våra kunder, för företaget och kamraterna!

Vi expanderar och söker nu fler kvalificerade Operatörer med lödkunskap till vår enhet i Karlskoga. Arbetsuppgifterna består av avancerad lödning, montering och testning.

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av lödning i mikroskop. Det är viktigt att du som person är noggrann, ansvarsfull och trivs att arbeta både individuellt och i grupp. Du skall ha en god komponentkännedom, ritningsförståelse och kunna utföra arbetsuppgifter utifrån instruktioner. Som person är du positiv, glad, flexibel och engagerad i arbetet.

Vi erbjuder dig arbetsuppgifter med bra utrustning i ett trevligt team på ett globalt företag. Vi söker personer på heltid med placering i Karlskoga, tjänsterna är visstidsanställningar (minst 3 månader) och arbetet leds och planeras av vår Teamleader.

Ansökan

Sök genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Tjänsterna kommer att tillsättas efterhand och sista ansökningsdag är den 31 Mars. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta;

Joakim Engbe, Produktionschef, 0766-23 45 04 (finns i Malmö)
Juha Romppanen, Teamleader, 0768-901946
Eva Christensson, HR Manager, 0708-64 08 99 (finns i Malmö)

Om oss

Scanfil är en internationell kontraktstillverkare och systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad tillverkning. Scanfil tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster, från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vertikal integrerad tillverkning och en utbyggd leveranskedja är förutsättningar för Scanfils konkurrensfördelar: hastighet, flexibilitet och pålitlighet.

Våra kunder är internationellt ledande inom automation, energi, IT och hälsovård, samt det växande området av urbanisering. Scanfil har cirka 3 500 medarbetare vid anläggningar i Sverige, Finland, Polen,  Estland, Tyskland, USA och Kina. Moderbolaget Scanfil Oyj, med huvudkontor i Sievi, Finland, är noterat på OMX Helsinki. Läs mer på: www.scanfil.com.

Översikt

  • Omfattning:
    Heltid
    Tillsvidare

Roi socialt