|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Onsite tekniker till utmanande...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Stockholm
Bransch
Drift/Underhåll
Referensnr
6833
Kontaktinformation
Sandra Erdös
070-741 18 01
sandra.erdos@maxkompetens.se

Onsite tekniker till utmanande och roliga uppdrag i Stockholm

 

Atea

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en onsite tekniker på uppdrag för vår kund Atea. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att ha ansvar för en kund där du kommer agera onsite en/två halvdagar i veckan. Utöver det kommer du åka ut på uppdrag till olika kunder; ärendehanteringssystem, miljö, utrullningar av antingen hårdvara, 1:1-utbyte eller ominstallationer av datorer på plats.

Start: Omgående.

Arbetstider: Kontorstider.

Anställning: Du kommer att vara anställd via oss på Maxkompetens men arbeta ute hos kund.

Din profil
Vi söker en onsitetekniker med några års erfarenhet eller likställigt. Som person är du noggrann, koordinerad och lyhörd, driven och fokuserad.

OBS! Det är ett krav att du har körkort och tillgång till egen bil då det blir en del resor.

Skicka in din ansökan omgående då urval sker löpande. Har du frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sandra Erdös Tel: 070- 741 18 01 alternativt sandra.erdos@maxkompetens.se

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Atea är svenska landslaget inom IT-infrastruktur. Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som vill och tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb