|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Områdeschef/sektorgruppchef, s...

Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb

Områdeschef/sektorgruppchef, skolmåltider Fazer Food Service

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.


Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser

Fazer Food Services, Täby/Sollentuna

Vi skapar glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer 
Vi söker en driven och strukturerad ledare med passion för verksamhetsutveckling och service. Som Sektorgruppchef ansvarar du för restauranggruppens drift och resultat baserat på kontrakt med kund, riktlinjerna för våra koncept samt Fazer Food Services värderingar och arbetssätt. Du ansvarar för enheternas finansiella resultat vilket medför arbetsuppgifter som lönsamhetsansvar, budgetering och uppföljning av nyckeltal. Som sektorgruppchef har du totalt arbetsmiljöansvar för restaurangerna inom ditt område. Du rapporterar direkt till sektorchef. Som sektorgruppchef inom området skola ansvarar du för den dagliga driften av flertalet restauranger med tillhörande mottagningskök. Du lär upp nya restaurangchefer att arbeta efter Fazers arbetssätt för att skapa mat med mening från allt mellan förskolan till gymnasiet. 

Som sektorgruppchef har du en personalgrupp bestående av
 åtta direktrapporterande chefer och medarbetare. I ditt personalansvar ingår bland annat utvecklingssamtal, rehabilitering samt lönesamtal, du har även det övergripande ansvaret för att säkerställa att det även genomförs av chefer i din personalgrupp. I rollen som sektorgruppchef har du mycket kund- och gästkontakt för dina restauranger vilket ställer höga krav på din servicekänsla och engagemang. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning med start omgående. 

Vad vi önskar av dig
Du har utbildning inom Hotell och Restaurang, Service Management eller annan likvärdig och relevant examen. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom restaurangbranschen och det är meriterande om du har arbetat med skolmåltider. För att vara lämplig i rollen som sektorgruppchef har du ledarskapserfarenhet med en förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare för att driva och utveckla verksamheten tillsammans. Ditt engagemang och driv lyser igenom och smittar av sig på dina medarbetare. Vidare har du tidigare erfarenhet av att arbeta med budget- och resultatuppföljning samt en god ekonomisk förståelse.

För att uppnå framgång i rollen som Sektorgruppchef har du vana och förmåga att jobba under förändring och en gedigen förståelse för drifts- och medarbetarfrågor. Du brinner för att vara med och utveckla verksamheten framåt och att driva igenom beslutade arbetssätt och processer tillsammans med dina medarbetare. Du är flexibel och prestigelös i ditt arbetssätt och har ett intresse för att leverera goda resultat och uppnå uppsatta mål. Du har körkort och egen bil och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Meriterande om du har kunskaper i driftrelaterade system som tex: Mashie, Timeplan, Cognos. 

Fazer erbjuder dig
En spännande nyckelroll i ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt vilket ger möjligheten att vara med och påverka måltidsupplevelsen för tusentals barn och ungdomar inom området skola. Förutom dina medarbetare på restaurangerna har du kollegor med lång erfarenhet av din tjänst, det är ett erfaret gäng. Runt omkring dig har du även kollegor som bland annat arbetar med menyplanering, ekonomi, HR och inköp. Du erbjuds även att utveckla dig själv samtidigt som du har möjligheten att utveckla dina medarbetare. Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse. 

På Fazer arbetar vi för att ha friska medarbetare. Som anställd på Fazer har du friskvårdsbidrag samt möjlighet att vara med i Fazers idrottsförening. 

Om Fazer Food Services och hur vi skapar mat med mening i skolmåltider 
Du ansvarar för restauranger med tillhörande mottagningskök i Täby/Sollentuna och din arbetsplats kan vara olika för varje dag. Inom området Täby/Sollentuna tillagar vi idag ca 7000 skolmåltider, detta inkluderar även tillagning av specialkost. Vi serverar totalt inom skola närmare 30 000 skolelever vilka dina medarbetare träffar varje dag. Våra kunder är inom den kommunala likväl som den privata sektorn. Huvudkontoret är beläget på Lindhagensgatan i city vilket även kan vara din arbetsplats för möten mm. 

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Sektorchef Jim Nilsson på 072-56 50 490, alternativt jim.nilsson@fazer.com Intervjuer och urval kommer att ske löpande med start omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2017-09-30.

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av mat med mening!

Published using Workbuster rekryteringsverktyg.


Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb