|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Nyexaminerad Ingenjör? Intress...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Nyexaminerad Ingenjör? Intresse för teknik? Då söker Ålö just dig!


Ålö söker just nu en ny medarbetare till utvecklingsavdelningen som ska arbeta med teknisk dokumentation. Som Teknisk redaktör på Ålö får du chansen att komma in i ett spännande företag som arbetar globalt och är marknadsledande inom sin nisch, jordbrukstraktorer och frontlastare. Du får vara en del av hela utvecklingsprocessen från ax till limpa och har varierande arbetsuppgifter då du arbetar med flera projekt parallellt. Ta första steget i karriären tillsammans med Ålö för att sedan fortsätta utvecklas med företaget. Sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Ålös räkning en Teknisk redaktör till deras utvecklingsavdelning. Totalt jobbar det runt 45 personer på avdelningen och du kommer att ingå i ett team på fem som ansvarar för den tekniska dokumentationen. Du arbetar både enskilt och tillsammans med ditt team samt konstruktörerna på flera projekt parallellt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ålös önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ålö. Ålös intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk redaktör kommer du arbeta med att ta fram all teknisk dokumentation för alla Ålö:s produkter. Du kommer tillexempel att arbeta fram manualer, sätta upp strukturer för reservsdelskalaloger och skapa monteringsinstruktioner. Du samarbetar med konstruktörerna på utvecklingsavdelningen vid framtagandet av nya produkter och är med under hela utvecklingsprocessen, fram till färdig produkt.

Tjänsten passar dig som vill arbeta på en spännande arbetsplats som arbetar globalt och är världsledande inom sin gren. Ålö är en arbetsplats som vill ta vara på kompetensen i företaget och kan därför erbjuda goda utvecklingsmöjligheter och flera vägar att växa inom företaget.

Vi söker dig som

 • Har teknikinformatörsutbildning eller medieingenjörsutbildning alternativt annan relevant ingenjörsutbildning

 • Kan kommunicera obehindrat på engelska i såväl tal som skrift. Detta då du i ditt dagliga arbete kommer ha kontakt med andra kontor globalt

 • Har teknisk intresse

Det är meriterande om du....

 • Kan utrycka dig på Svenska obehindrat då svenska är det språk som används i det dagliga arbetet.
 • Har arbetat med PLM-system och Adobe Illustrator

Som person är du

Strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån och sätter upp rimliga deadlines och håller dessa. Du tar ansvar för ditt arbete och står för vad du gjort. Du tar lärdom av dina misstag och arbetar för att rätta till dom. Vidare ser vi att du har en praktisk och pedagogisk förmåga då du kommer att arbeta med att skapa manualer som är lätta att förstå för andra. I arbetet krävs även att man är noggrann . Du följer de kvalitetsstandards som behövs för arbetet och är uppmärksam på detaljer i arbetet.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Umeå

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Ålö är en av världens ledande leverantörer inom lantbruksmaskinbranschen. Sedan 1949 utvecklar och tillverkar de högkvalitativa frontlastare under varumärkena Quicke® och Trima® samt tillhörande redskap under Original Implements. Med säljbolag och fabriker I flera länder och kunder i över 50 länder står de för 25 procent av världsmarknaden inom segmentet traktorer med motorer starkare än 50 hk. Omkring 90 procent av deras totala produktion exporteras och huvudägare är det internationella riskkapitalbolaget Altor.

Ålö Sverige sköter all försäljning och marknadsföring på den svenska marknaden. På huvudkontoret i Umeå jobbar vi med försäljning av hela vårt sortiment samt teknisk support.

 • Umeå
 • Heltid
 • Teknik
 • 15005398