|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ny lagkamrat till Party Rent S...

 
 
 
Party Rent

Ny lagkamrat till Party Rent Scandinavia - Account Manager/Säljare

Är du en strukturerad och målinriktad ”lagspelare” som får dina kunder och kollegor att lyckas? Eller är du en driven säljare som sticker ut? Kanske är du både och. Då är du ett steg närmre till en ordinarie plats i vår ”startelva”!

Hos oss får du utmanas och utvecklas i en miljö där du själv sätter gränserna för vad du gör om fem år. Party Rent påbörjar nu en förändringsprocess där vi skall utvecklas från en stark position som marknadsledare i Skandinavien till att bli en Eventpartner i världsklass. Är du sugen att vara med på resan?

Om tjänsten

Som Account Manager/Säljare hos oss på Party Rent blir du i allra högsta grad delaktig i vår utveckling. Vi är ett team där vi delar på arbetsuppgifter efter förmåga och hjälper varandra efter behov.

Uppgifterna kommer att vara mångfacetterade och kan omfatta allt från att hantera inkommande beställningar till försäljning ute på fältet. Ibland kommer du även själv att vara ute vid större etablering och säkerställa att våra kunder får en ”Party Rent-upplevelse”. Du får en aktiv roll i att vara med och bygga och utveckla organisationen. Det är bara din egen förmåga som sätter gränsen för din utveckling.

Om dig

Som person ser vi gärna att du är positiv, kommunikativ och prestigelös i kombination med ett tydligt kundfokus och sälj/marknadsintresse. För att lyckas i rollen krävs det att du trivs i rollen att sitta som spindeln i nätet och hjälpa dina kollegor att lyckas. Det är också viktigt att du är en strukturerad och ordningsam person som fullföljer det du startat hela vägen tills dess att det är klart samt att du håller vad du lovar – det gör vi!

Erfarenhetskrav:

  • Personlighet är viktigare än erfarenhet till denna tjänst.
  • Erfarenhet från gastronomiska världen har visat sig vara nyttigt – kanske är du restaurangchefen som vill vara kvar i branschen men vill ha mer familjeanpassade arbetstider?
  • Någon form av säljerfarenhet är såklart bra och inte minst att du gillar kundkontakt.

Ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifoga ditt CV och personliga brev.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Nordquist på telefon 0734 47 22 34. Urvalet sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 28 februari 2018.

Ta chansen att bli en del av vårt team på Party Rent – vi ser fram emot din ansökan!

Om Party Rent

Party Rent grundades för 25 år sedan. Vi är verksamma inom uthyrning av möbler, table-top och Köksutrustning till företag och privatpersoner i Europa. Vår bransch är en tillväxtbransch som ligger i tiden med begrepp som ”Shared economy” och ”live marketing”, som driver utvecklingen. Party Rent Gruppen består av 24 Franchisetagare runt om i Europa och är den tydliga marknadsledaren. Party Rent Scandinavia har varit verksamma i Skandinavien i 7 år och är i och med förvärvet av Westmans Uthyrningsservice i Stockholm även marknadsledande i Skandinavien.

Sökord: Säljare, Säljledare, KAM Key Account Manager, Projektledare, Event Manager, innesäljare, administratör, koordinator, restaurang

Översikt

  • Omfattning:
    Heltid
    Tillsvidare

Roi socialt